Zame Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Merhaba ben Tebilon'dan pazar günü sistem aldım. Cuma günü aradığımızda, pazartesi kargoya verilir dediler. Eğer pazartesi günü kargoya verilirse, aynı günde teslim edilebilir mi? Tebilon'un merkezine yakın yerde oturuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
Merhaba ben Tebilon'dan pazar günü sistem aldım. Cuma günü aradığımızda, pazartesi kargoya verilir dediler. Eğer pazartesi günü kargoya verilirse, aynı günde teslim edilebilir mi? Tebilon'un merkezine yakın yerde oturuyorum.
aprusier Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 509 Çözümler 2 7 Ağustos 2023 #2 En geç salı gelir eğer olağanüstü bir durum olmazsa.
Zame Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 aprusier dedi: En geç salı gelir eğer olağanüstü bir durum olmazsa. Genişletmek için tıkla... Yani aynı gün içerisinde (kargoya teslimat günü) bana ulaşır mı?
aprusier dedi: En geç salı gelir eğer olağanüstü bir durum olmazsa. Genişletmek için tıkla... Yani aynı gün içerisinde (kargoya teslimat günü) bana ulaşır mı?
aprusier Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 509 Çözümler 2 7 Ağustos 2023 #4 Zame dedi: Yani aynı gün içerisinde (kargoya teslimat günü) bana ulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Evet gelme şansı var.
Zame dedi: Yani aynı gün içerisinde (kargoya teslimat günü) bana ulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Evet gelme şansı var.
Zame Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 aprusier dedi: Evet gelme şansı var. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğin için teşekkür ederim.