pıtır Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 137 25 Mayıs 2023 #1 Hazır sistem aldım yönetici Tebilon gözüküyordu ve sıfırlamadan aldığım gibi kullandım bilgilerime erişebilir mi?
Hazır sistem aldım yönetici Tebilon gözüküyordu ve sıfırlamadan aldığım gibi kullandım bilgilerime erişebilir mi?
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.718 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 25 Mayıs 2023 #2 Tam olarak neyden bahsettiğinizi anlayamadım. Daha anlaşılır anlatabilir misiniz?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 25 Mayıs 2023 #3 pıtır dedi: Hazır sistem aldım yönetici Tebilon gözüküyordu ve sıfırlamadan aldığım gibi kullandım bilgilerime erişebilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows kurmak için isim gerekiyor, normal. Erişemezler.
pıtır dedi: Hazır sistem aldım yönetici Tebilon gözüküyordu ve sıfırlamadan aldığım gibi kullandım bilgilerime erişebilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows kurmak için isim gerekiyor, normal. Erişemezler.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.097 Makaleler 1 Çözümler 15 25 Mayıs 2023 #4 OnurTAŞ dedi: Tam olarak neyden bahsettiğinizi anlayamadım. Daha anlaşılır anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hazir sisteme kurduklari Windows kullanici profiline Tebilon ismini vermislerdir. O profil de yonetici olarak gozukuyordur muhtemelen bundan bahsediyor arkadas.
OnurTAŞ dedi: Tam olarak neyden bahsettiğinizi anlayamadım. Daha anlaşılır anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hazir sisteme kurduklari Windows kullanici profiline Tebilon ismini vermislerdir. O profil de yonetici olarak gozukuyordur muhtemelen bundan bahsediyor arkadas.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #5 Reklam amaçlı sisteme isimlerini vermişler. Normal bir durum.