A ahmet kerim 6134 Yoctopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Teblion'dan hazır sistem alacağım kullanılan sistemin kutuları gelir mi?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.044 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #2 Kutu resmi olanlarda geliyor diğerleri kutusuz olduğu için ucuz oluyor sadece işlemcinin fotoğrafı oluyor diye duymuştum hocam.
Kutu resmi olanlarda geliyor diğerleri kutusuz olduğu için ucuz oluyor sadece işlemcinin fotoğrafı oluyor diye duymuştum hocam.
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #3 Ben hazır sistem aldığımda işlemcinin boş kutusunu ve ekran kartını demonte şekilde kutusunda göndermişlerdi. Anakart ve RAM kutusuz şekilde monteli geldi.
Ben hazır sistem aldığımda işlemcinin boş kutusunu ve ekran kartını demonte şekilde kutusunda göndermişlerdi. Anakart ve RAM kutusuz şekilde monteli geldi.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 26 Ekim 2023 #4 Soraka Kajmer dedi: Kutu resmi olanlarda geliyor diğerleri kutusuz olduğu için ucuz oluyor sadece işlemcinin fotoğrafı oluyor diye duymuştum hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemcinin olduğu fotoğraflarda işlemcinin yanında stok fan gelmez, genellikle kutuda gelmez fan olmadığı için.
Soraka Kajmer dedi: Kutu resmi olanlarda geliyor diğerleri kutusuz olduğu için ucuz oluyor sadece işlemcinin fotoğrafı oluyor diye duymuştum hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemcinin olduğu fotoğraflarda işlemcinin yanında stok fan gelmez, genellikle kutuda gelmez fan olmadığı için.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.044 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #5 298784 dedi: Sadece işlemcinin olduğu fotoğraflarda işlemcinin yanında stok fan gelmez, genellikle kutuda gelmez fan olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Öyle saçmalık mı olur hocam çok garip.
298784 dedi: Sadece işlemcinin olduğu fotoğraflarda işlemcinin yanında stok fan gelmez, genellikle kutuda gelmez fan olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Öyle saçmalık mı olur hocam çok garip.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 26 Ekim 2023 #6 Soraka Kajmer dedi: Öyle saçmalık mı olur hocam çok garip. Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Tray işlemci diye geçiyor onlar. Sadece işlemciyi koyuyorlar, ne fan var ne kutu.
Soraka Kajmer dedi: Öyle saçmalık mı olur hocam çok garip. Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Tray işlemci diye geçiyor onlar. Sadece işlemciyi koyuyorlar, ne fan var ne kutu.