Bushidox Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 398 Makaleler 3 Çözümler 6 4 Ekim 2021 #41 5 Ekimcilerin ve Windows 11'e geçilmeli mi diye sayfalarca konu açan arkadaşların gözü aydın.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #42 22000.194 hiç tam sürüm olacak gibi bir sürüm değil. Çok yakında güncellemeler gelir diye düşünüyorum.
22000.194 hiç tam sürüm olacak gibi bir sürüm değil. Çok yakında güncellemeler gelir diye düşünüyorum.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #43 Soft Donanım dedi: 22000.194 hiç tam sürüm olacak gibi bir sürüm değil. Çok yakında güncellemeler gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yahu tabii ki gelecek, gelmeyecek demiyoruz zaten hocam. En geç 1 hafta içinde gelecek, gayet normal.
Soft Donanım dedi: 22000.194 hiç tam sürüm olacak gibi bir sürüm değil. Çok yakında güncellemeler gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yahu tabii ki gelecek, gelmeyecek demiyoruz zaten hocam. En geç 1 hafta içinde gelecek, gayet normal.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 4 Ekim 2021 #44 Soft Donanım dedi: 22000.194 hiç tam sürüm olacak gibi bir sürüm değil. Çok yakında güncellemeler gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi Windows çıktığı sürümle kaldı ki? Hepsine güncellemeler geldi. Hiçbir OS çıktığı gibi bırakılmıyor zaten. Bu sadece ilk çıkış için tam sürümü.
Soft Donanım dedi: 22000.194 hiç tam sürüm olacak gibi bir sürüm değil. Çok yakında güncellemeler gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi Windows çıktığı sürümle kaldı ki? Hepsine güncellemeler geldi. Hiçbir OS çıktığı gibi bırakılmıyor zaten. Bu sadece ilk çıkış için tam sürümü.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #45 Ecmel dedi: Hangi Windows çıktığı sürümle kaldı ki? Hepsine güncellemeler geldi. Hiçbir OS çıktığı gibi bırakılmıyor zaten. Bu sadece ilk çıkış için tam sürümü. Genişletmek için tıkla... Windows 10 6 yıl önceki haline benzemiyor bile.
Ecmel dedi: Hangi Windows çıktığı sürümle kaldı ki? Hepsine güncellemeler geldi. Hiçbir OS çıktığı gibi bırakılmıyor zaten. Bu sadece ilk çıkış için tam sürümü. Genişletmek için tıkla... Windows 10 6 yıl önceki haline benzemiyor bile.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #46 AJFA dedi: Windows 10 6 yıl önceki haline benzemiyor bile. Genişletmek için tıkla... Güncelleme derken demek istediğim şu beta süreci çok hızlı bitti bu yüzden hala saçma sapan buglar devam ediyor. Bir süre daha test edilse daha iyi olacaktı.
AJFA dedi: Windows 10 6 yıl önceki haline benzemiyor bile. Genişletmek için tıkla... Güncelleme derken demek istediğim şu beta süreci çok hızlı bitti bu yüzden hala saçma sapan buglar devam ediyor. Bir süre daha test edilse daha iyi olacaktı.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #47 Soft Donanım dedi: Güncelleme derken demek istediğim şu beta süreci çok hızlı bitti bu yüzden hala saçma sapan buglar devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum maalesef. Haziran ayındaki Dev sürümlerinde bile pek sorun yaşamamıştım.
Soft Donanım dedi: Güncelleme derken demek istediğim şu beta süreci çok hızlı bitti bu yüzden hala saçma sapan buglar devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum maalesef. Haziran ayındaki Dev sürümlerinde bile pek sorun yaşamamıştım.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #48 AJFA dedi: Katılmıyorum maalesef. Haziran ayındaki Dev sürümlerinde bile pek sorun yaşamamıştım. Genişletmek için tıkla... Yok ben de yaşamadım zaten, demek istediğim ufak tefek buglar. Kullanımı engellemeyecek olan buglar var.
AJFA dedi: Katılmıyorum maalesef. Haziran ayındaki Dev sürümlerinde bile pek sorun yaşamamıştım. Genişletmek için tıkla... Yok ben de yaşamadım zaten, demek istediğim ufak tefek buglar. Kullanımı engellemeyecek olan buglar var.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #49 AJFA dedi: Windows 10 6 yıl önceki haline benzemiyor bile. Genişletmek için tıkla... Windows Store'u 6 yıldır düzelmedi bence edit: windows 11'deki düzelmiş ama windows 10'daki hala sıkıntılı
AJFA dedi: Windows 10 6 yıl önceki haline benzemiyor bile. Genişletmek için tıkla... Windows Store'u 6 yıldır düzelmedi bence edit: windows 11'deki düzelmiş ama windows 10'daki hala sıkıntılı
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 4 Ekim 2021 #50 Kullanın kullanın. Bütün hataları raporlasınlar sonra yükleriz bizde.