N nurgul Kilopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:48 #1 Amazon üzerinden Techburada satıcısından RTX 5060 Ti aldım. Herhangi bir sorun çıkar mı? Deneyimlerinizi bekliyorum.
Amazon üzerinden Techburada satıcısından RTX 5060 Ti aldım. Herhangi bir sorun çıkar mı? Deneyimlerinizi bekliyorum.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.918 Makaleler 9 Çözümler 76 Yer İstanbul, Türkiye Dün 20:53 #2 Techburada güvenilir, sorun çıkmaz.
N nurgul Kilopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:00 #3 Leon Dayı dedi: Techburada güvenilir, sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Ne satın almıştınız?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.918 Makaleler 9 Çözümler 76 Yer İstanbul, Türkiye Dün 21:01 #4 nurgul dedi: Ne satın almıştınız? Genişletmek için tıkla... Bir şey satın almam gerekmiyor illa kullanıcı yorumlarına bakmak yeterli.
nurgul dedi: Ne satın almıştınız? Genişletmek için tıkla... Bir şey satın almam gerekmiyor illa kullanıcı yorumlarına bakmak yeterli.
N nurgul Kilopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:06 #5 Leon Dayı dedi: Bir şey satın almam gerekmiyor illa kullanıcı yorumlarına bakmak yeterli. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı yorumlarına baktığınıza emin misiniz?
Leon Dayı dedi: Bir şey satın almam gerekmiyor illa kullanıcı yorumlarına bakmak yeterli. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı yorumlarına baktığınıza emin misiniz?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.918 Makaleler 9 Çözümler 76 Yer İstanbul, Türkiye Dün 21:07 #6 nurgul dedi: Kullanıcı yorumlarına baktığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet.