efedoruk Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer Mantığın A'dan B'ye gittiği yol ... 21 Haziran 2021 #11 Denji dedi: İlk defa duydum. Adı sanı bile tuhaf. Ben olsam uzak dururdum. Genişletmek için tıkla... Bence de uzak durulmalı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
Denji dedi: İlk defa duydum. Adı sanı bile tuhaf. Ben olsam uzak dururdum. Genişletmek için tıkla... Bence de uzak durulmalı.
Mr. MR Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #12 Site güvenilir ama PTT için aynı şey söylenemez. Adamlar işlerini iyi yapıp gönderiyorlar ürünü, gümrük, ptt vs. hep sorun çıkarıyor insanın başına. Eğer İspanya'da yaşıyorsanız iyi site.
Site güvenilir ama PTT için aynı şey söylenemez. Adamlar işlerini iyi yapıp gönderiyorlar ürünü, gümrük, ptt vs. hep sorun çıkarıyor insanın başına. Eğer İspanya'da yaşıyorsanız iyi site.
M Maksat_M Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #13 Naptınız? Alan oldu mu bu web siteden?