efedoruk Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer Mantığın A'dan B'ye gittiği yol ... 21 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. YouTube'da baktım da alışveriş yapanlar var ama güvenilir olduğundan çok emin olamadım. Fiyatlar su gibi ucuz.
Merhaba arkadaşlar. YouTube'da baktım da alışveriş yapanlar var ama güvenilir olduğundan çok emin olamadım. Fiyatlar su gibi ucuz.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 21 Haziran 2021 #2 İnternetteki yorumlarını pek olumlu bulamadım. Buradaki konuda pek iç açıcı değil. Bence bulaşmayın. Techinn güvenilir mi? Xbox Series S için uygun bir fiyat ararken Techinn sitesini gördüm, vergiler dahil 3018.98 TL tutuyor. Bu site güvenilir midir? www.technopat.net Ayrıca vergiler dahil değil. Eklenince aynı fiyata gelir. Risk almayın.
İnternetteki yorumlarını pek olumlu bulamadım. Buradaki konuda pek iç açıcı değil. Bence bulaşmayın. Techinn güvenilir mi? Xbox Series S için uygun bir fiyat ararken Techinn sitesini gördüm, vergiler dahil 3018.98 TL tutuyor. Bu site güvenilir midir? www.technopat.net Ayrıca vergiler dahil değil. Eklenince aynı fiyata gelir. Risk almayın.