A Auda Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #1 | Techmind Bilişim www.techmindbilisim.com Arkadaşlar bu laptopu almak istiyorum TR'de yok. Fiyatı da çok uygun aynı fiyattaki modellere göre ancak mağaza güvenilir mi bilemiyorum. 1 yıl ASUS TR garantili ancak bir sorun yaşar mıyım veya mağazayı bilen var mı?
| Techmind Bilişim www.techmindbilisim.com Arkadaşlar bu laptopu almak istiyorum TR'de yok. Fiyatı da çok uygun aynı fiyattaki modellere göre ancak mağaza güvenilir mi bilemiyorum. 1 yıl ASUS TR garantili ancak bir sorun yaşar mıyım veya mağazayı bilen var mı?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 27 Temmuz 2022 #2 Techmind Bilişim Güvenilir mi? Techmind bilişim güvenilir mi? Techmind bilişimden laptop alınır mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 27 Temmuz 2022 #3 N11'de 65 yorumda yüzde 99 olumlu dönüş yapılmış. Eğer aracı bir firma olsun diyorsanız N11 ve Hepsiburada'da da satış yapıyorlar.
N11'de 65 yorumda yüzde 99 olumlu dönüş yapılmış. Eğer aracı bir firma olsun diyorsanız N11 ve Hepsiburada'da da satış yapıyorlar.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #4 ItsAllGoodman dedi: N11'de 65 yorumda yüzde 99 olumlu dönüş yapılmış. Eğer aracı bir firma olsun diyorsanız N11 ve Hepsiburada'da da satış yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Amazon'da da mağazaları var ama ithalatçı garantili ürün satıyorlar.
ItsAllGoodman dedi: N11'de 65 yorumda yüzde 99 olumlu dönüş yapılmış. Eğer aracı bir firma olsun diyorsanız N11 ve Hepsiburada'da da satış yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Amazon'da da mağazaları var ama ithalatçı garantili ürün satıyorlar.
A Auda Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #5 ZCPS21 dedi: Amazon'da da mağazaları var ama ithalatçı garantili ürün satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Asusun ürünlerinin hepsi öyle sanırım asus tr garantili yazıyor çünkü kendi mağazaları yok ItsAllGoodman dedi: N11'de 65 yorumda yüzde 99 olumlu dönüş yapılmış. Eğer aracı bir firma olsun diyorsanız N11 ve Hepsiburada'da da satış yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ddirekt mağazanın kendisinden almayı düşünüyorum da 3k filan daha ucuza geliyor
ZCPS21 dedi: Amazon'da da mağazaları var ama ithalatçı garantili ürün satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Asusun ürünlerinin hepsi öyle sanırım asus tr garantili yazıyor çünkü kendi mağazaları yok ItsAllGoodman dedi: N11'de 65 yorumda yüzde 99 olumlu dönüş yapılmış. Eğer aracı bir firma olsun diyorsanız N11 ve Hepsiburada'da da satış yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ddirekt mağazanın kendisinden almayı düşünüyorum da 3k filan daha ucuza geliyor
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #6 Auda dedi: Asusun ürünlerinin hepsi öyle sanırım asus tr garantili yazıyor çünkü kendi mağazaları yok Genişletmek için tıkla... Ben de Amazon üzerinden Legion 5 Pro almak istiyordum da stoğu bitmiş, mağaza ile iletişime geçtiğimde " biz de var" dediler.
Auda dedi: Asusun ürünlerinin hepsi öyle sanırım asus tr garantili yazıyor çünkü kendi mağazaları yok Genişletmek için tıkla... Ben de Amazon üzerinden Legion 5 Pro almak istiyordum da stoğu bitmiş, mağaza ile iletişime geçtiğimde " biz de var" dediler.
A Auda Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #7 ZCPS21 dedi: Ben de Amazon üzerinden Legion 5 Pro almak istiyordum da stoğu bitmiş, mağaza ile iletişime geçtiğimde " biz de var" dediler. Genişletmek için tıkla... Aldın mı oradan
ZCPS21 dedi: Ben de Amazon üzerinden Legion 5 Pro almak istiyordum da stoğu bitmiş, mağaza ile iletişime geçtiğimde " biz de var" dediler. Genişletmek için tıkla... Aldın mı oradan
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #8 Auda dedi: Aldın mı oradan Genişletmek için tıkla... Hayır dâhâ almadım, o mağazadan alırsam konu açarım.
Auda dedi: Aldın mı oradan Genişletmek için tıkla... Hayır dâhâ almadım, o mağazadan alırsam konu açarım.
A Auda Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #9 ZCPS21 dedi: Hayır dâhâ almadım, o mağazadan alırsam konu açarım. Genişletmek için tıkla... Buraya da yazarsan güzel olur
ZCPS21 dedi: Hayır dâhâ almadım, o mağazadan alırsam konu açarım. Genişletmek için tıkla... Buraya da yazarsan güzel olur
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #10 Auda dedi: Buraya da yazarsan güzel olur Genişletmek için tıkla... Almak sorun değil de garanti meselesi önemli, bazı ürünleri ithalatçı garantili.
Auda dedi: Buraya da yazarsan güzel olur Genişletmek için tıkla... Almak sorun değil de garanti meselesi önemli, bazı ürünleri ithalatçı garantili.