sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 5 Eylül 2019 #1 Kullanıcı adım sizce nasıl? Techn0ice Hatırlatma: Fikriniz yoksa lütfen bir şeyler yazmak için zaman harcamayın. Sadece merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2019
Kullanıcı adım sizce nasıl? Techn0ice Hatırlatma: Fikriniz yoksa lütfen bir şeyler yazmak için zaman harcamayın. Sadece merak ettim.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 5 Eylül 2019 #2 sentiusz dedi: Kullanıcı adım sizce nasıl? Techn0ice Hatırlatma: Fikriniz yoksa lütfen bir şeyler yazmak için zaman harcamayın. Sadece merak ettim. Genişletmek için tıkla... Affedersin ama, biraz saçma Profil resminle uyumlu olmamış ayrıca. TechNOice daha hoş durur bence.
sentiusz dedi: Kullanıcı adım sizce nasıl? Techn0ice Hatırlatma: Fikriniz yoksa lütfen bir şeyler yazmak için zaman harcamayın. Sadece merak ettim. Genişletmek için tıkla... Affedersin ama, biraz saçma Profil resminle uyumlu olmamış ayrıca. TechNOice daha hoş durur bence.
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 5 Eylül 2019 #3 Sen hoşlanıyorsan kalsın. Benim açımdan gayet normal.