Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Mod paketi indirirken bu hatayı alıyorum mod paketi Mavislime 5. sezon başka dosya yok internette bu sorunu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri mavis.PNG 18,1 KB · Görüntüleme: 72
Mod paketi indirirken bu hatayı alıyorum mod paketi Mavislime 5. sezon başka dosya yok internette bu sorunu nasıl çözebilirim?
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 Hatada belirttiği gibi öyle bir URL'nin olmadığını söylüyor. Sanırım baya eski bir mod paketi.
Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 Jennifer dedi: Hatada belirttiği gibi öyle bir URL'nin olmadığını söylüyor. Sanırım bayağı eski bir mod paketi. Genişletmek için tıkla... Hocam MediaFire'da kendim 4 ay önce yedeklemiştim MediaFire error veriyor bunun bir yöntemi vs. var mı?
Jennifer dedi: Hatada belirttiği gibi öyle bir URL'nin olmadığını söylüyor. Sanırım bayağı eski bir mod paketi. Genişletmek için tıkla... Hocam MediaFire'da kendim 4 ay önce yedeklemiştim MediaFire error veriyor bunun bir yöntemi vs. var mı?
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 Efems dedi: Hocam MediaFire'da kendim 4 ay önce yedeklemiştim MediaFire error veriyor bunun bir yöntemi vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle oradan da silinmiştir. Google Drive ya da MEGA'da ekleyebilirdin.
Efems dedi: Hocam MediaFire'da kendim 4 ay önce yedeklemiştim MediaFire error veriyor bunun bir yöntemi vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle oradan da silinmiştir. Google Drive ya da MEGA'da ekleyebilirdin.