Technic Launcher virüs hatası

BORDERMAN

Decapat
Daha fazla  
Yogbox 3.0 oynamak için technic Launcher indirmek istedim fakat 2 tane virüs çıktı. Abim yakın zamanda gelecek ve bilgisayara bir şey olsun istemiyorum. İnternette baktığıma göre technic Launcher güvenliymiş ama güvenliyse neden 2 tane virüs çıktı gözüküyor? False-pozitif midir acaba?(Minecraft'ım orijinal)

Not: Konuyla pek bir alakası yok ama bilgisayarımda rastgele zamanlarda CMD gibi bir şey açılıyor hatta az önce bu yazıyı yazarken de görüldü. Virüs mü var bilgisayarımda?

Dosya Ekleri

• technic alucnher.PNG
    technic alucnher.PNG
    74,7 KB · Görüntüleme: 58
Güvenilirliğine kaynak gösterebilir misiniz?

Ben sürekli kullanıyorum premium hesabımla giriş yaptığımda hiçbir problemim olmadı, ayrıca hiç donma kasma durumuda olmadı.

1719144105211.png

Ayrıca NodeCraft denen bir güvenilir şirket tarafından geliştiriliyor.

Ayrıca Prism Launcher denen bir Launcher'de var bu da aşırı hızlı ve technic modları dahil tüm modlara erişim sağlıyor.

1719144364476.png

Son düzenleme:
Ben sürekli kullanıyorum premium hesabımla giriş yaptığımda hiçbir problemim olmadı, ayrıca hiç donma kasma durumuda olmadı.

Eki Görüntüle 2230042
Sizin her zaman kullanmanız bir kaynak olarak sayılmaz. Adamların kendilerinin hazırladığı mod paketini kendi hazırladıkları kauncher'dan paylaşıyorlar. Bir başkasının launcher'ı sırf mod paketini destekliyor diye daha güvenilir olmaz. En güveniliri orijinal launcher'a tüm modları tek tek elle kurmak.

Sizin her zaman kullanmanız bir kaynak olarak sayılmaz. Adamların kendilerinin hazırladığı mod paketini kendi hazırladıkları Kauncher'dan paylaşıyorlar. Bir başkasının Launcher'ı sırf mod paketini destekliyor diye daha güvenilir olmaz. En güveniliri orijinal Launcher'a tüm modları tek tek elle kurmak.

Milyonlarca kullanıcı bu 2 tane Launcher hakkında yanılıyor olamaz internette araştırabilirsin, ben bu 2 Launcher'i gönül rahatlığıyla kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı