yunus1337 Femtopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 79 10 Aralık 2022 #1 Techno Camon 18 telefonunu satın aldım. Çok geçmeden ekran kırıldı fakat İzmir'de servisi olduğunu sanmıyorum. İnternetten telefonun ekranını satın alıp bir telefoncuya versem takar mı?
Techno Camon 18 telefonunu satın aldım. Çok geçmeden ekran kırıldı fakat İzmir'de servisi olduğunu sanmıyorum. İnternetten telefonun ekranını satın alıp bir telefoncuya versem takar mı?
yasinbabayigit Yoctopat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #2 Takar ama uyum sağlamayabiliyor bazen, servisiyle arasında dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum. Servisine gönder.
Takar ama uyum sağlamayabiliyor bazen, servisiyle arasında dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum. Servisine gönder.
yunus1337 Femtopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 79 10 Aralık 2022 #3 yasinbabayigit dedi: Takar ama uyum sağlamayabiliyor bazen, servisiyle arasında dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum. Servisine gönder. Genişletmek için tıkla... Servisini bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
yasinbabayigit dedi: Takar ama uyum sağlamayabiliyor bazen, servisiyle arasında dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum. Servisine gönder. Genişletmek için tıkla... Servisini bulamadım yardımcı olabilir misiniz?