Techno Camon 18P telefona Android 14 nasıl yüklenir?

Molvess

Hectopat
Daha fazla  

Daha önce Custom ROM kurdum, fakat bunda pek kaynak bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi kısım? Bootloader açmayı biliyor musunuz?

Kral kolay gelsin ben GSI ROM kuraya çalıştım ama bazı hatalar aldım

bootloader kilidi açık

(remote: Operation not permitted)​

Böyle bir hata aldım sizde böyle bir hata aldınız mı? Nasıl çözdünüz veya kurulumu nasıl yaptınız anlatır mısınız @Recoo

Bence kurma adamım biraz karmaşık ben daha önce Samsung cihaza çok root ve ROM attım şunu yapamadım cihaz tuğla oldu mu olmadımı belli değil, benim tavsiyem yol yakınken dönün hocam eğer başarırsanızda bana da yardımcı olun.

Sizde mi aynı hatayı alıyorsunuz? Hocam bir kere girdik bu işe geri dönüşü de yok stock ROM kurmaya çalışınca sp flash toolda CD BROM hatası alıyorum stok ROM da yüklenmiyor

Sizde mi aynı hatayı alıyorsunuz? Hocam bir kere girdik bu işe geri dönüşü de yok stock ROM kurmaya çalışınca sp flash toolda CD BROM hatası alıyorum stok ROM da yüklenmiyor.

Siz en azından iyi yerinden kurtarmışsınız şu an flashboot'ada girebiliyorsunuz ben en son yaptığım hatadan ötürü ne flashboot ne de recovery moduna girebiliyorum illallah ettim Tecno'dan kassaydı daha iyiydi, sağlık olsun müsait bir zamanda telefoncuya götüreceğim.

Şu an stock ROM'da atamıyorum görüyor mu görmüyor mu belli değil çok garip cidden.

Cihazı iki kere hardbrick yaptım. İkisinde de ben kurtardım.

Cihaz hardbrick olduktan sonra ya batarya sökeceksin ya da pilin bitmesini bekleyeceksin. Bu 2 3 gün sürüyor. Batarya bitince cihazı biraz şarj edip orijinal firmware flashlaman lazım.

Pili bittikten sonra Flashboot'a giriyor mu?

Orijinal frimware linkini atar mısınız sp flash toolda hiç hata çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…