Techno Camon 18P telefona Android 14 nasıl yüklenir?

Ben şu ankitlendim ne Fastboot ne ADB devices ne de flash tool hiçbir şey görmüyor şarjı bitti cihazın ama nafile nalet olsun böyle markaya.
Muhtemelen hardbrick olmuş hiçbir tepki yoksa. Dediğim gibi şarj bitmeli. Bittiğini anlamak için arada şarja takın. Ekran gelirse biraz şarj olsun sonra çıkarıp yazılımı flashlayın.
 
Muhtemelen hardbrick olmuş hiçbir tepki yoksa. Dediğim gibi şarj bitmeli. Bittiğini anlamak için arada şarja takın. Ekran gelirse biraz şarj olsun sonra çıkarıp yazılımı flashlayın.

Taktığım gibi Bootloop'a devam durmadan devir daime döndü konu.
 
Muhtemelen hardbrick olmuş hiçbir tepki yoksa. Dediğim gibi şarj bitmeli. Bittiğini anlamak için arada şarja takın. Ekran gelirse biraz şarj olsun sonra çıkarıp yazılımı flashlayın.

Sanırım benim için tek çözüm GSI ROM kurmak @Recoo hocam siz hangi GSI ROM'u kurdunuz kurulum adımlarınız neydi lütfen yardımcı olur musunuz?

telefonum a/b olmasına rağmen sadece system_a silinyor
romu yüklerken system a ya yüklüyor ve 5/12 de

(remote: Operation not permitted)​

hatası alıyorum siz böyle bir hata aldınız mı hangi gsı romu kurdunuz nasıl kurulum yaptınız ?





fastbootd modundayım

 
Son düzenleme:
Taktığım gibi Bootloop'a devam durmadan devir daime döndü konu.
Bu hardbrick değil. Şanslısınız. Yapmanız gereken cihaz tam kapandığında usbyi takmak ve yazılımı flashlamak. Usb taktığınızda ve flash işlemi başladığında cihaz yeniden başlamaz.
Pixel Experience kurulu bende. 1-2 yıl olmuştur kuralı.
Zamanında kullandığım komutlar:

Kod:
adb reboot bootloader
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
fastboot reboot fastboot
fastboot delete-logical-partition product_a
fastboot delete-logical-partition product
fastboot erase system
fastboot flash system rom.img
fastboot create-logical-partition product 40000
fastboot -w
fastboot reboot

Bir klasör oluşturup vbmeta.img ve gsi rom dosyalarını koyun ve cmdyi o konumda başlatın. Gsi rom'un ismini "rom.img" yapın.
vbmeta dosyasını buradan indirebilirsiniz.
 
Bu hardbrick değil. Şanslısınız. Yapmanız gereken cihaz tam kapandığında USB'yi takmak ve yazılımı flashlamak. USB taktığınızda ve flash işlemi başladığında cihaz yeniden başlamaz.

Peki SP Flash Tool'da görmüyor desem o zaman ne yapabiliriz hocam / tam olarak nereye basmam veya basmamam gerekiyor ne yapacağım hocam ne cihaz ne bilgisayar tepki veriyor esksik bir driver falan mı var acaba ben anlamadım artık.

-https://streamable.com/egivz7
-https://streamable.com/x710ib
 
Driverlarda sorun var gibi. Bu telegramdan driver dosyasını indirip kurun. Driver kurarken cihaz pcye bağlı olmasın.
 
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img

OKAY [ 0.002s]
writing 'vbmeta'...
FAILED (remote: No such file or directory)
finished. total time: 0.011s
fastboot: usage: unknown command delete-logical-partition

böyle bir hata aldınız mı ?
+Hocam kullandığım adb tool hatalıymış dediğiniz kodlar vbmeta hariç çalıştı
+tamam vbmeta da tamamdır kendi bootlader ile yüklemeyi denedim oldu

YA SEN NASIL BİR KRALSIN YA @Recoo
Allah senden bin kere razı olsun sonunda açtım telefonu çok teşekkür ederim iyi ki varsın

Eki Görüntüle 2458372

Tam olarak hangisini ve nasıl kuracağız?
Dostum ben allahtan fastboot fln girebiliyordum kurtardım umarım sende kurtarırsın
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…