Techno Sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aranızda hiç eski bilgisayar koleksiyonu yapan veya elinde eski bir bilgisayarı olan var mı? Benim 7 tane Macintosh'um var sadece... Koleksiyon denebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aranızda hiç eski bilgisayar koleksiyonu yapan veya ekibde eski bir bilgisayarı olan var mı? Benim 7 tane Macintosh'um var sadece... Koleksiyon denebilir mi?

Az sonra parçaların resimlerini yolluyorum.

- - - Güncellendi - - -

Daha çok var ama koymak istemedim.

Canımın sıkıldığı bir gün, apartmanın aidatını ödemek için komşuya çıkıyordum. Bir de baktım ki kapının önünde külüstür bir kasa parçalanmak üzere beni bekliyor. Komşuya: ''Abla şu kaza lazım mı?'' dedim. Lazım olmadığını söyledi ve ben de ''Ama bak parçalayacağım ha!'' dedim. Komşu kabul etti. Yani parçaların bir kısmı komşunun bilgisayarından.

Diğerleri de 7 yıllık emektarın parçaları.

Bu arada harddiski parçalayana kadar canım çıktı. Aralarında en sağlam bileşenlerden biri sanki.

Ne kadar sevimli bir HDD... Bence hiçbir zaman kaybetmeden o kasaya bir MS-DOS ve de üstüne Windows 98 yükleyip Retro dünyasına atılın!

Düşman başına.

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

Çocuğa ne gösteriyorlarsa artık.

Ya bir şey soracağım. 140 x 140 x 25'lik çerçeveli bir fanı çervesini sökerek 120 x 120 x 25 slotuna uydurabilir miyiz ? Çünkü çok güzel bir fan buldum 140cm'lik. 38TL'ye 110CFM hava üflüyor. Ki bu benim için çok iyi olacak. Çünkü bildiğiniz üzere AMD sistemler çok ısı üretiyor.

Konu kilitlenmeli. Sohbet amacıyla açılan konu, genelleşti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…