Techno Sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
500 mesajın altında ki üyeler de özel mesaj gönderebiliyor. Ben bir kaç özel mesaj aldım.
500 mesajın hiç bir avantajı, ekstrası yok.
Acayip bir forum anlayışınız var, istiyorsunuz ki çöpe dönsün.

Ya hazır bursluluk ayağına Ziraat'ten banka kartımı da almışken acaba PlayStore ve Steam üzerinden orjinal oyun mu alsam ne yapsam ? Hazır sistemi de dizmişim

Son düzenleyen: Moderatör:
O 500 mesaj altında iken gönderilen mesajları biliyorum. Mesaj sayısını arttırınca ellerine ne geçecek acaba? Para veriyorlar da bizim mi haberimiz yok?

SypeR, o sistem oyunsuz olmaz Ürün etkinleştirmeye başla sen

Nexus 4 kullanan var mı? Oyun ve mulitmedya için iyi bir telefon mu? Sim kartı takarken kestirmemiz gerekiyor mu? Önü açık bir telefon mu? İyi forumlar...

Ya hazır bursluluk ayağına Ziraat'ten banka kartımı da almışken acaba PlayStore ve Steam üzerinden orjinal oyun mu alsam n'apsam ? Hazır sistemi de dizmişim

Önünüzde iki seçenek var; oyunlara tam anlamıyla bulaşmak, ya da hiç bulaşmamak. Bir kaç oyun alınca bitmiyor, 'Hepsini istiyorum, hepsini şimdi istiyorum' olayına dönüyor... Aslında Steam'deki muhteşem indirimlerle ne kadar alırsak alalım eskisi kadar tutmuyor. Sonuçta sizin seçiminiz her halikarda, ama bana kalırsa hiç bulaşmayın oyun işine tabi...

Oyun ve Multimedia için fena sayılmaz. Evet, sim kartı kestirmen lazım. Önü açık derken tam anlayamadım.

Nexus 4 kullanan var mı? Oyun ve mulitmedya için iyi bir telefon mu? Sim kartı takarken kestirmemiz gerekiyor mu? Önü açık bir telefon mu? İyi forumlar...

Nexus 5 ile arasında ufak bir fark var, bence paranız da varsa Nexus 5 alın, ama kararlıysanız yine de güzel bir seçim yapmış olursunuz. Sonuçta Google'ın kendi telefonu, saf Android, harika bir optimizasyon. Akabinde harika bir multimedya ve oyun deneyimi, eski nesil olsa bile yarı yolda bırakmaz...

Abi torrent çalışıyor valla

Asetto corsa al.
İyiyse biz de alalım.

Abi dur en son Ziraatteki hesabı boşalttıydım. Tekrar para yatırmam gerek

Şu oyunlara bir kere bile para harcayınca durmuyorsunuz, duramıyorsunuz. Maddi durum yeterli ise çok zevkli. Ben bile artık orijinal almaya alıştığım için bazen kendime "Ya orijinal oynarım, ya da hiç" diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…