SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2014 #211 baybarsyontar dedi: Allahtan bizimkide erkek İran Chincilla kırması bir şey olunca her yer tüy oluyor ama canının bir parçası oluyor belli bir süre sonra. Bu gecelik ben internet maceramın sonuna geldim. Hepinize iyi geceler abilerim. Genişletmek için tıkla... Saol sanada
baybarsyontar dedi: Allahtan bizimkide erkek İran Chincilla kırması bir şey olunca her yer tüy oluyor ama canının bir parçası oluyor belli bir süre sonra. Bu gecelik ben internet maceramın sonuna geldim. Hepinize iyi geceler abilerim. Genişletmek için tıkla... Saol sanada
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #212 Bu konu başlığı altında her şey sorulabilir mi?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #213 Konu açmaya gerek duyulmayan basit sohbet konuları soruluyor genelde.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Ocak 2014 #214 darknight_ozan dedi: Bu konu başlığı altında her şey sorulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kurallara uyduğun takdirde ve gereksiz olmayan şeyler konuşmadığın takdirde, evet sorabilirsin.
darknight_ozan dedi: Bu konu başlığı altında her şey sorulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kurallara uyduğun takdirde ve gereksiz olmayan şeyler konuşmadığın takdirde, evet sorabilirsin.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #215 Mutluluğun formülü çok açık: - İstavrit - Rakı - Özel imalat acı ezme - Kırmızı soğan - Acılı şalgam suyu Benden bugünlük bu kadar dostlarım. 14 saatlik mesainin sonunda 2 duble rakıyla yamuldum. Yazım yanlışı yaptıysak affola. Cümleten hayırlı geceler.
Mutluluğun formülü çok açık: - İstavrit - Rakı - Özel imalat acı ezme - Kırmızı soğan - Acılı şalgam suyu Benden bugünlük bu kadar dostlarım. 14 saatlik mesainin sonunda 2 duble rakıyla yamuldum. Yazım yanlışı yaptıysak affola. Cümleten hayırlı geceler.
baybarsyontar Megapat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamera Asistani 28 Ocak 2014 #216 Günaydin abilerim. Nasılsınız ?
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 28 Ocak 2014 #217 İyiden bir tık aşağı kötüden bir tık yukarı. ( uzalan abinin sözü )
TpszTelevizyon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 1.056 Makaleler 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 28 Ocak 2014 #218 Bunu ne zaman görsem gülerim. Bu filmin bu sahnesini farklı farklı caps yapıp duruyorlar. Filmin ismi Sihirli Dağ. İzlemiştim. - - - Güncellendi - - - albaywolf dedi: Mutluluğun formülü çok açık: - İstavrit - Rakı - Özel imalat acı ezme - Kırmızı soğan - Acılı şalgam suyu Benden bugünlük bu kadar dostlarım. 14 saatlik mesainin sonunda 2 duble rakıyla yamuldum. Yazım yanlışı yaptıysak affola. Cümleten hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Mutluluğun formülü para usta para para... Para olmadan o dediklerini bile alamaz insan.
Bunu ne zaman görsem gülerim. Bu filmin bu sahnesini farklı farklı caps yapıp duruyorlar. Filmin ismi Sihirli Dağ. İzlemiştim. - - - Güncellendi - - - albaywolf dedi: Mutluluğun formülü çok açık: - İstavrit - Rakı - Özel imalat acı ezme - Kırmızı soğan - Acılı şalgam suyu Benden bugünlük bu kadar dostlarım. 14 saatlik mesainin sonunda 2 duble rakıyla yamuldum. Yazım yanlışı yaptıysak affola. Cümleten hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Mutluluğun formülü para usta para para... Para olmadan o dediklerini bile alamaz insan.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #219 Mutluluğun formülü bence ne isteniyorsa onun yapılmasıdır. Bu sadece parayla gerçekleşmez. İstenmeden yapılan bir şeyden ne hayır beklenir ki?
Mutluluğun formülü bence ne isteniyorsa onun yapılmasıdır. Bu sadece parayla gerçekleşmez. İstenmeden yapılan bir şeyden ne hayır beklenir ki?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2014 #220 Sihirli Dağ'ı öneririm. Gayet güzel bir film. Özellikle o erkek çocuk. Ne ararsan içinden geçiyo