Dolar düşse de telefon almak zor. Taksitsiz nasıl alınır telefon diye düşünmeden edemiyorum. Bazıları da yasa gelmemişken 3, hatta 4 telefon alıyor ve de ailesindekilere veriyor...
@baybarsyontar Sen bize bütçeyi söyle biz sana şöyle güzel bir APU canavarı dizelim Bu arada bende hiç telefon almadım. Şuan Samsung C6112 kullanıyorum. Babam bundan direk Note 2'ye geçince bana da bu kaldı..
@baybarsyontar Sen bize bütçeyi söyle biz sana şöyle güzel bir APU canavarı dizelim Bu arada bende hiç telefon almadım. Şuan Samsung C6112 kullanıyorum. Babam bundan direk Note 2'ye geçince bana da bu kaldı..
900-950 gibi bir bütçe ile teker teker alıcam parçaları zaten, önce kasayı almayı planlıyorum. Güncel oyunları orta ayarlarda oynayayım o yeter bana, ultra takıntım yok. APU alıp ekran kartına param birikince ekran kartına geçiş yapıcam, herhangi bir sorun yaşamam değil mi APU'dan ekran kartına geçince ? Oyunları APU'la açmak yerine ekran kartıyla açar değil mi ?
900-950 gibi bir bütçe ile teker teker alıcam parçaları zaten, önce kasayı almayı planlıyorum. Güncel oyunları orta ayarlarda oynayayım o yeter bana, ultra takıntım yok. APU alıp ekran kartına param birikince ekran kartına geçiş yapıcam, herhangi bir sorun yaşamam değil mi APU'dan ekran kartına geçince ? Oyunları APU'la açmak yerine ekran kartıyla açar değil mi ?
Hayır. Ben şimdi elinde 900TL olduğunu varsayıyorum ve sana şu parçaları alman konusunda yönlendirmeye başlıyorum o zaman ? Ayrıca APU sisteme önereceğim kart ise AMD tabanlı olur. Böylece CFX şeklinde her iki kartı da kullanabilirsin.
Çünkü bu aralar masaüstümün tamamiyle iflas etmesiyle beraber bilgisayar almak şart oldu. Sen diz istersen abi parçaları, bu arada elimde HDD var. Monitör olarakta Vga girişli bir tane var onu kullanirim idareten.
VGA girişli ise önereceğim anakartta ki DVI çıkışına DVI to VGA ile VGA şeklinde alabilirsin. Ama sakın HDMI için böyle bir şey yapma. HDMI sinyalleri dijital olarak yollar. VGA analog. Bu iki karşıtlığı birbirine kullandığında titreme, bulanıklık olması gayet normal olur. Bu seferden makineden soğursun
Şuan 812TL tuttu. Eski kasadan kalan 150W'lık PSU bile bu sistemi beslemek için yeterli olacaktır. Ayrıca anakartta VGA portu bulunuyor... Ben çoğunlukla bulunmadığı için üstteki açıklamayı yaptım