N Nebraska Ziyaretçi 3 Şubat 2014 #321 Faruk D. dedi: 500 mesajın olmadan hiç kimseye özel mesaj atamıyorsun. Arkadaş listendekiler dahil. Genişletmek için tıkla... Hayır, mesaj sınırlaması sadece web görünümünde var. Ben çoğu kez Mirkan Bey'e, Recep Bey'e mesaj yazdım...
Faruk D. dedi: 500 mesajın olmadan hiç kimseye özel mesaj atamıyorsun. Arkadaş listendekiler dahil. Genişletmek için tıkla... Hayır, mesaj sınırlaması sadece web görünümünde var. Ben çoğu kez Mirkan Bey'e, Recep Bey'e mesaj yazdım...
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2014 #322 Nebraska dedi: Hayır, mesaj sınırlaması sadece web görünümünde var. Ben çoğu kez Mirkan Bey'e, Recep Bey'e mesaj yazdım... Genişletmek için tıkla... Tapatalk kullanıyorsun değil mi? Öyle bir bug olduğunu duymuştum.
Nebraska dedi: Hayır, mesaj sınırlaması sadece web görünümünde var. Ben çoğu kez Mirkan Bey'e, Recep Bey'e mesaj yazdım... Genişletmek için tıkla... Tapatalk kullanıyorsun değil mi? Öyle bir bug olduğunu duymuştum.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 3 Şubat 2014 #323 Faruk D. dedi: Tapatalk kullanıyorsun değil mi? Öyle bir bug olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... Duymuştum derken? Bizzat Recep Baltaş foruma yazmıştı.
Faruk D. dedi: Tapatalk kullanıyorsun değil mi? Öyle bir bug olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... Duymuştum derken? Bizzat Recep Baltaş foruma yazmıştı.
baybarsyontar Megapat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamera Asistani 4 Şubat 2014 #324 Mesaj konusunda teşekkür ederim abilerim. Fiber konusunda Superonline'inkini nasıl öğrenebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2014
Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2014 #325 Mirkan Şenol dedi: 2K monitörler pahalı değil ki, televizyon daha pahalı. Ekran, modem ve 50 litre komprassör alacağım. Overclok yaparsam bir de su soğutmaya geçerim. Genişletmek için tıkla... Abi 2k monitörler nerede ve ne kadar?
Mirkan Şenol dedi: 2K monitörler pahalı değil ki, televizyon daha pahalı. Ekran, modem ve 50 litre komprassör alacağım. Overclok yaparsam bir de su soğutmaya geçerim. Genişletmek için tıkla... Abi 2k monitörler nerede ve ne kadar?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Şubat 2014 #326 baybarsyontar dedi: Mesaj konusunsa teşekkür ederim abilerim. Fiber konusunda Superonline'inkini nasil öğrenebilirim ? Genişletmek için tıkla... Fiber İnternet Başvurusu - Turkcell Superonline
baybarsyontar dedi: Mesaj konusunsa teşekkür ederim abilerim. Fiber konusunda Superonline'inkini nasil öğrenebilirim ? Genişletmek için tıkla... Fiber İnternet Başvurusu - Turkcell Superonline
baybarsyontar Megapat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamera Asistani 4 Şubat 2014 #327 Murat abi ne kadar sürede gelirler birde şimdiki paketimizi iptal edip fiber paketine geçeceğiz değil mi ?
Murat abi ne kadar sürede gelirler birde şimdiki paketimizi iptal edip fiber paketine geçeceğiz değil mi ?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2014 #328 Eğer TTNet ile taahüttün yoksa max. 4-5 gün içinde internetin bağlanıyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Şubat 2014 #329 baybarsyontar dedi: Murat abi ne kadar sürede gelirler birde şimdiki paketimizi iptal edip fiber paketine geçeceğiz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Modem vb. şeyleri sözleşmeyi en fazla 1 haftada getirirler. Ancak bağlantı ve hattın rayına oturması 1 ay ve üzerini bulabiliyor.
baybarsyontar dedi: Murat abi ne kadar sürede gelirler birde şimdiki paketimizi iptal edip fiber paketine geçeceğiz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Modem vb. şeyleri sözleşmeyi en fazla 1 haftada getirirler. Ancak bağlantı ve hattın rayına oturması 1 ay ve üzerini bulabiliyor.
baybarsyontar Megapat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamera Asistani 4 Şubat 2014 #330 Dayımlarda Fiber var ve Dota 2'yi 30dk gibi bir sürede indirince insan takılıyor.