Techno Spark 10 Pro vs Samsung Galaxy A15

Bütçe
9500

zafer sohbet

Decapat
Katılım
21 Haziran 2023
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
9500 TL'nin altında telefon bakarken mantıklı olarak ikisini buldum Samsung'un A15'i Android 19'a kadar alacakmış sanırım ama Spark 10 Pro Android 13'te kalmış, ikisi arasındaki fark A15'in RAM'inin ve depolamasının az olması bir de Techno'nun 2K video ve kamerasında AI desteği olması. Başka fark varsa da gözümden kaçmış olabilir, hangisi daha mantıklı olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
9500 TL'nin altında telefon bakarken mantıklı olarak ikisini buldum Samsung'un A15'i Android 19'a kadar alacakmış sanırım ama spark 10 Pro Android 13'te kalmış, ikisi arasındaki fark A15'in RAM'inin ve depolamasının az olması bir de Techno'nun 2K video ve kamerasında AI desteği olması. Başka fark varsa da gözümden kaçmış olabilir, hangisi daha mantıklı olur?

Samsung M34 ya da Redmi 13 bakabilirsin ikisi de şu an uygun fiyatta.

Samsung M34 https://www.hepsiburada.com/samsung...c.6804-CT.dsa.camp19707826260adgr154494026820

Redmi 13 Xiaomi Redmi 13 8 GB RAM 256 GB Siyah Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ben tasarımından dolayı Redmi 13 aldım az önce ama M34 daha iyi diyorlar araştır istersen.
 
Samsung M34 ya da Redmi 13 bakabilirsin ikisi de şu an uygun fiyatta.

Samsung M34 https://www.hepsiburada.com/samsung...c.6804-CT.dsa.camp19707826260adgr154494026820

Redmi 13 Xiaomi Redmi 13 8 GB RAM 256 GB Siyah Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ben tasarımından dolayı Redmi 13 aldım az önce ama M34 daha iyi diyorlar araştır istersen.

Redmi Xiaomi falan yani sistem in kendi uygulamasında reklam çıkıyor o kadar da olmasın.

Düşük bütçeli bir telefon olduğu için kamerasından çok bir şey beklemeyin.

Tamamdır kamera açısından techno daha iyi.
 
İkisi de 50 MP artı olarak technoda yapayzeka desteği var kamerada ayrıca 2K videoda bir tık iyi gibi.
Samsungda'da yapay zeka desteği var. MP hiçbirşey ifade etmiyor 12 MP olan S10'un kamerası çok daha iyidir mesela. 2K video olması da bir işinize yarar mı bilmiyorum video çekimi yapıyor musunuz?
 
Samsungda'da yapay zeka desteği var. MP hiçbir şey ifade etmiyor 12 MP olan S10'un kamerası çok daha iyidir mesela. 2K video olması da bir işinize yarar mı bilmiyorum video çekimi yapıyor musunuz?

Yani çok fazla olmasa da arasıra video lazım oluyor asma herhangi bir edit programında 2K vido renderlayacagımı sanmıyorum yapay zeka desteğide Teknosa'da ikisiylede fotograf çektim Samsung'da yakınlaştırdığımda 144 pixel gibi oluyor ama technoda sanki 480 veya 720 pixel gibi görünüyordu.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı