9500 TL'nin altında telefon bakarken mantıklı olarak ikisini buldum Samsung'un A15'i Android 19'a kadar alacakmış sanırım ama Spark 10 Pro Android 13'te kalmış, ikisi arasındaki fark A15'in RAM'inin ve depolamasının az olması bir de Techno'nun 2K video ve kamerasında AI desteği olması. Başka fark varsa da gözümden kaçmış olabilir, hangisi daha mantıklı olur?
9500 TL'nin altında telefon bakarken mantıklı olarak ikisini buldum Samsung'un A15'i Android 19'a kadar alacakmış sanırım ama spark 10 Pro Android 13'te kalmış, ikisi arasındaki fark A15'in RAM'inin ve depolamasının az olması bir de Techno'nun 2K video ve kamerasında AI desteği olması. Başka fark varsa da gözümden kaçmış olabilir, hangisi daha mantıklı olur?
Samsungda'da yapay zeka desteği var. MP hiçbirşey ifade etmiyor 12 MP olan S10'un kamerası çok daha iyidir mesela. 2K video olması da bir işinize yarar mı bilmiyorum video çekimi yapıyor musunuz?
Samsungda'da yapay zeka desteği var. MP hiçbir şey ifade etmiyor 12 MP olan S10'un kamerası çok daha iyidir mesela. 2K video olması da bir işinize yarar mı bilmiyorum video çekimi yapıyor musunuz?
Yani çok fazla olmasa da arasıra video lazım oluyor asma herhangi bir edit programında 2K vido renderlayacagımı sanmıyorum yapay zeka desteğide Teknosa'da ikisiylede fotograf çektim Samsung'da yakınlaştırdığımda 144 pixel gibi oluyor ama technoda sanki 480 veya 720 pixel gibi görünüyordu.