Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Ekim 2020 #31 Samotne Ciasteczka dedi: Profilimi açıyorum ve imzama Steam'imi ekliyorum. İsteyen stalklasın Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık isteği attım. ETS2 oynuyormuşsunuz. Konvoy yaparsak davet edeceğim.
Samotne Ciasteczka dedi: Profilimi açıyorum ve imzama Steam'imi ekliyorum. İsteyen stalklasın Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık isteği attım. ETS2 oynuyormuşsunuz. Konvoy yaparsak davet edeceğim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 14 Ekim 2020 #32 EskoriX dedi: Hoş geldiniz de benim işlemci gelmedi be hocam. Genişletmek için tıkla... Vaaay, Vito! Yudum yağ koymak hiç yakışmış mı? Senin PC Toplama konunu görmüştüm, eski PC'yi boşverdin yenisini toplayacaksın herhalde
EskoriX dedi: Hoş geldiniz de benim işlemci gelmedi be hocam. Genişletmek için tıkla... Vaaay, Vito! Yudum yağ koymak hiç yakışmış mı? Senin PC Toplama konunu görmüştüm, eski PC'yi boşverdin yenisini toplayacaksın herhalde
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Ekim 2020 #33 Samotne Ciasteczka dedi: @Yener K. Hocamın gittiğini öğrenince çok üzüldüm, son görülmesi ayrılma konusunu açtığı zaman. Dönmeyecek gibi maalesef Genişletmek için tıkla... Oda haklı aslında, eşi ve çocukları ile daha fazla zaman geçirmek istemiştir.
Samotne Ciasteczka dedi: @Yener K. Hocamın gittiğini öğrenince çok üzüldüm, son görülmesi ayrılma konusunu açtığı zaman. Dönmeyecek gibi maalesef Genişletmek için tıkla... Oda haklı aslında, eşi ve çocukları ile daha fazla zaman geçirmek istemiştir.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 14 Ekim 2020 #34 hadwiger dedi: Oda haklı aslında, eşi ve çocukları ile daha fazla zaman geçirmek istemiştir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Evli olmak bir başka.
hadwiger dedi: Oda haklı aslında, eşi ve çocukları ile daha fazla zaman geçirmek istemiştir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Evli olmak bir başka.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 14 Ekim 2020 #35 Gülen emojilerini özledik hocam.
EskoriX Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 716 Çözümler 2 14 Ekim 2020 #36 Samotne Ciasteczka dedi: Vaaay, Vito! Yudum yağ koymak hiç yakışmış mı? Senin PC Toplama konunu görmüştüm, eski PC'yi boşverdin yenisini toplayacaksın herhalde Genişletmek için tıkla... Aynen dostum, yine birşeylerle uğraşıyorum bakalım umarım iyi bir pc çıkacak. Ama işlemci gümrükte takıldı ona yandım. Not: Vito geri geliyor.
Samotne Ciasteczka dedi: Vaaay, Vito! Yudum yağ koymak hiç yakışmış mı? Senin PC Toplama konunu görmüştüm, eski PC'yi boşverdin yenisini toplayacaksın herhalde Genişletmek için tıkla... Aynen dostum, yine birşeylerle uğraşıyorum bakalım umarım iyi bir pc çıkacak. Ama işlemci gümrükte takıldı ona yandım. Not: Vito geri geliyor.
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 14 Ekim 2020 #37 @Samotne Ciasteczka hocam sizi Steam'dan ekleme şansımız var mı?
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 14 Ekim 2020 #38 Hoş geldiniz, size çok ısınmıştım. Ama bana ısınan yok
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 14 Ekim 2020 #39 burstappenn dedi: @Samotne Ciasteczka hocam sizi Steam'dan ekleme şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Ben özel uluslararası iş adamı değilim ki? Ekle ekle
burstappenn dedi: @Samotne Ciasteczka hocam sizi Steam'dan ekleme şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Ben özel uluslararası iş adamı değilim ki? Ekle ekle
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 14 Ekim 2020 #40 etol4040 dedi: Hoş geldiniz, size çok ısınmıştım. Ama bana ısınan yok Genişletmek için tıkla... Her yoruma "kızgın" attığın için olabilir.
etol4040 dedi: Hoş geldiniz, size çok ısınmıştım. Ama bana ısınan yok Genişletmek için tıkla... Her yoruma "kızgın" attığın için olabilir.