Technopat 32 Bit işletim sistemlerine destek veriyor mu?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Özellikle de eski Windows sürümlerine Technopat tarafından destek verilmediğinin açıklandığı sabit konularda "Windows 10 64-bit'e geçin" yazıyor. Peki neden direkt "Windows 10'a geçin" yazmıyor da 64 bit olayı da ekstra olarak belirtiliyor? Acaba 32 bit işletim sistemlerine Technopat destek vermiyor mu?
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Verse ne vermese ne? Bir şeye ihtiyacınız olduğunda yardım edenler kullanıcılar zaten çoğunlukla, yönetim değil.

İfadeler: acv
Verse ne vermese ne? Bir şeye ihtiyacınız olduğunda yardım edenler kullanıcılar zaten çoğunlukla, yönetim değil.
Orası doğru da bazen yeni açılan konulara ilk olarak yöneticiler bakıyor ve "Windows 10 64-bit'e geçin" diyorlar. O yüzden yönetimden cevap bekliyorum.
Technopat yönetiminin 32 bit işletim sistemlerine desteği var mı?

Faydalı bir konu olmuş. Herkesin sistemi 64 bit'i kaldırmıyor. Yani kaldırıyor ama daha yavaş çalışıyor mesela benimki. Bence sistemi kötü olanlara desteğin kesilmesi yanlış olur.

Faydalı bir konu olmuş. Herkesin sistemi 64 bit'i kaldırmıyor. Yani kaldırıyor ama daha yavaş çalışıyor mesela benimki. Bence sistemi kötü olanlara desteğin kesilmesi yanlış olur.
Bu arada başka bir forumda 20 GB RAM'li bilgisayara 32 bit işletim sistemi kuran görmüştüm Bilgisiz insanlar çok maalesef. Özellikle de bakkal bilgisayarcılar burada en büyük suçlular oluyor. Bir sürü yanlış yapıyorlar. Orijinal UEFI Windows 10 kurulu bilgisayara MBR sistemli korsan Windows 10 kurmak mı ararsın, sürücüleri vermeden geri yollayan mı ararsın, sürücüleri Driver Booster gibi çöp programlar ile güncelleyen mi ararsın, "Windows 7 daha iyi, Windows 10 çöp" diyen ve karşılık olarak "Windows 7 daha iyiyse Microsoft neden Windows 10'u çıkarıyor?" deyince de "İnsanları kandırmak için çıkarıyorlar, sadece temadan ibaret, Windows 7'ye göre hiçbir artı özelliği yok aksine zararı var" diyen mi ararsın, ekran kartını söküp daha dandik bir ekran kartı takan ve eski ekran kartını isteyince fahiş fiyatlar isteyen mi ararsın, ufak sorunları olan ama çalışan bilgisayarı mahveden mi ararsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…