Technopat 5-10 yıl sonra aktif olur mu?

Buranın da sonu öyle gibi. 5-10 sağlam kullanıcının kaldığı bir foruma dönüşecek gibi.

Technopat Sosyal, ülkemizin başında ki yönetenlerden farkı kalmadı. Hep kullanıcılar susturulmaya ve kendi kurdukları düzeni haklı çıkarıyorlar.

Bence kendi kurallar ile ne kadar süreceğini ve yönetimlerin bu duruma ne kadar dayanacağını zamanla göreceğiz. Zaten alıştık ezilmeye, çokta tın.

Bize ulaş kısmı da çalışıyor mu belli değil. Ban yediğiniz zaman kullanmayın cevap gelmez, kendi sorunları varsa bildirmekten başka bir şey değil. Ancak site ilgili sorunlarını söylersen, o da ayıp olmasın diye kendi işi için düzeltirler.

Yıl 2100 bu forum hala aktif olursa sorulacak soru: Arkadaşlar babamın roketini alıp kaza yaptım akşam ne diyeceğim ben şimdi? Şaka bir yana düşünsenize 2100'de bu foruma giriyorsunuz insanların on yıllar önce yazdığı mesajları görüyorsunuz aklınızda tek bir soru bunu yazan hala hayatta mı?

Son düzenleme:

Ve gitti.

Forum ortamları kolay kolay kapanmaz diye düşünüyorum. Türk forumlarında Technopat'tan başka alternatif şu anlık yok teknoloji forumu açısından. En hızlı cevap buralarda geliyor ve bir kullanıcının ömür boyu forum kullanma zorunluluğu da yok. Sorusunu sorar, cevabını alır ve gider. Forumlarda soru cevaplayan kişi her zaman olacaktır.

Bir gün A kişisi olur, 2-3 sene sonra belki o gider. Yerine B kişisi olur, bunlar gönüllülük esasıyla yürüyor. Forumların amacı da budur. Kısacası bir kişi olmasa bile yerine gelecek kişi illaki olacaktır, Technopat'ın kolay kolay kapanacağını da düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…