Zature Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 241 Çözümler 5 Yer Akatsuki 3 Şubat 2025 #1 En iyi 10 anime listelerinizi görelim bakalım. Benim listem; 1-Naruto Shippuuden. 2-Death Note. 3-One Piece. 4-Bleach 5-Fullmetal Alchemist. 6-Attack on Titan. 7-One Punchman. 8-Pokemon 9-Tsubasa 10-Mushoku Tensei.
En iyi 10 anime listelerinizi görelim bakalım. Benim listem; 1-Naruto Shippuuden. 2-Death Note. 3-One Piece. 4-Bleach 5-Fullmetal Alchemist. 6-Attack on Titan. 7-One Punchman. 8-Pokemon 9-Tsubasa 10-Mushoku Tensei.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.604 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #2 BLEACH JoJo HxH AOT Berserk Code Geass. Vampire Knight. Fate serisi. Vinland Saga. Naruto shipudden
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.673 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 3 Şubat 2025 #3 Pek anime izlemedim ama izlediklerimi sıralarsam. 1.Date A Live. 2.Solo Leveling. 3.Roshidere
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.604 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #4 @SeNNurki hocam neden beğenmedim attınız benim kendi listem sonuçta
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 427 Çözümler 5 3 Şubat 2025 #5 efebatiin dedi: @SeNNurki hocam neden beğenmedim attınız benim kendi listem sonuçta Genişletmek için tıkla... Hocam listenizin ilk 3 üne olan nefretim ayrıdır Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2025
efebatiin dedi: @SeNNurki hocam neden beğenmedim attınız benim kendi listem sonuçta Genişletmek için tıkla... Hocam listenizin ilk 3 üne olan nefretim ayrıdır
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.604 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #6 SeNNurki dedi: Hocam listenizin ilk 3 üne olan nefretim ayrıdır Genişletmek için tıkla... Üçüde bence çok güzel anime hocam neden nefret ediyorsunuz
SeNNurki dedi: Hocam listenizin ilk 3 üne olan nefretim ayrıdır Genişletmek için tıkla... Üçüde bence çok güzel anime hocam neden nefret ediyorsunuz
8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 3 Şubat 2025 #7 Benim listem; 1- Pokemon 2- Evangelion 3- Monster 4- Serial Experiments Lain 5- Perfect Blue 6- Ergo Proxy 7- Higurashi no Naku Koro ni 8- Mirai Nikki 9- Welcome to the NHK! 10- Shiki
Benim listem; 1- Pokemon 2- Evangelion 3- Monster 4- Serial Experiments Lain 5- Perfect Blue 6- Ergo Proxy 7- Higurashi no Naku Koro ni 8- Mirai Nikki 9- Welcome to the NHK! 10- Shiki
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 427 Çözümler 5 3 Şubat 2025 #8 efebatiin dedi: Üçüde bence çok güzel anime hocam neden nefret ediyorsunuz Genişletmek için tıkla... Bleach gereksiz uzun bir seri JoJo çizimleri çok troll gibi HxH karakterleri daha büyük yapsalar iyi bir seri Ben şu an izleyecek anime kalmadı diye izlediklerimi tekrar izlemeye başladım (2024 yaz sezonu öncesi için) o türden bir yokluktayım
efebatiin dedi: Üçüde bence çok güzel anime hocam neden nefret ediyorsunuz Genişletmek için tıkla... Bleach gereksiz uzun bir seri JoJo çizimleri çok troll gibi HxH karakterleri daha büyük yapsalar iyi bir seri Ben şu an izleyecek anime kalmadı diye izlediklerimi tekrar izlemeye başladım (2024 yaz sezonu öncesi için) o türden bir yokluktayım
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.604 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #9 SeNNurki dedi: Bleach gereksiz uzun bir seri JoJo çizimleri çok troll gibi HxH karakterleri daha büyük yapsalar iyi bir seri Ben şu an izleyecek anime kalmadı diye izlediklerimi tekrar izlemeye başladım (2024 yaz sezonu öncesi için) o türden bir yokluktayım Genişletmek için tıkla... Bleach konusunda haklısınız aşırı fiiler var hocam JoJo'nun çizimini bende beğenmiyorum part 4'ten sonra bozdu
SeNNurki dedi: Bleach gereksiz uzun bir seri JoJo çizimleri çok troll gibi HxH karakterleri daha büyük yapsalar iyi bir seri Ben şu an izleyecek anime kalmadı diye izlediklerimi tekrar izlemeye başladım (2024 yaz sezonu öncesi için) o türden bir yokluktayım Genişletmek için tıkla... Bleach konusunda haklısınız aşırı fiiler var hocam JoJo'nun çizimini bende beğenmiyorum part 4'ten sonra bozdu
Zature Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 241 Çözümler 5 Yer Akatsuki 3 Şubat 2025 #10 SeNNurki dedi: Hocam listenizin ilk 3 üne olan nefretim ayrıdır Genişletmek için tıkla... Sizin listenizi de görelim hocam belki bize tecrübe olur.
SeNNurki dedi: Hocam listenizin ilk 3 üne olan nefretim ayrıdır Genişletmek için tıkla... Sizin listenizi de görelim hocam belki bize tecrübe olur.