Technopat "an unexpected database error occurred. Please try again later." hatası

Ricks

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Technopat'a girerken "an unexpected database error occurred. Please try again later." hatası alıyorum.

1661011638091.png

VPN ve gizli sekme kombinasyonu ile yasaklı sitelere girer gibi girince açılıyor. Ne yapmalıyım? Sorun bugün başladı.

Arkadaşlar sizin yapmanızı gerektirecek herhangi bir şey yok. Sunucularda problem yaşadığımızdan dolayı bu hata ile karşılaşıyorsunuz/karşılaşıyoruz. Sosyal düzeldiği zaman CTRL + F5 yaparsanız sayfa açılacaktır.

Bende bugün yaklaşık 2 saat boyunca bu hata yüzünden foruma giremedim.

Arkadaşlar sizin yapmanızı gerektirecek herhangi bir şey yok. Sunucularda problem yaşadığımızdan dolayı bu hata ile karşılaşıyorsunuz/karşılaşıyoruz. Sosyal düzeldiği zaman CTRL + F5 yaparsanız sayfa açılacaktır.
Bugün CTRL+F5 yapmama rağmen açamadım. Birkaç dakika önce kendi kendine düzeldi sorun.

Bende bugün yaklaşık 2 saat boyunca bu hata yüzünden foruma giremedim.

Bugün CTRL+F5 yapmama rağmen açamadım. Birkaç dakika önce kendi kendine düzeldi sorun.
Zaten bu yöntem sunucu tamamen düzeldiğinde işe yarar. Sunucu çöktüğü süre boyunca yapabileceğiniz herhangi bir şey yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı