Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 6.898 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #21 EgeN7 dedi: Hocam temayı boşverin şimdi. Bildirimleri kaça bırakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bir süre foruma girip bakmayınca doluşmuş bildirimler. Ayrıca etiketleyen etiketleyene olunca da gayet normal. Yavaş yavaş temizliyorum.
EgeN7 dedi: Hocam temayı boşverin şimdi. Bildirimleri kaça bırakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bir süre foruma girip bakmayınca doluşmuş bildirimler. Ayrıca etiketleyen etiketleyene olunca da gayet normal. Yavaş yavaş temizliyorum.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 1 Eylül 2022 #22 Emma Stone dedi: Bir süre foruma girip bakmayınca doluşmuş bildirimler. Ayrıca etiketleyen etiketleyene olunca da gayet normal. Yavaş yavaş temizliyorum. Genişletmek için tıkla... Size kolay gelsin hocam.
Emma Stone dedi: Bir süre foruma girip bakmayınca doluşmuş bildirimler. Ayrıca etiketleyen etiketleyene olunca da gayet normal. Yavaş yavaş temizliyorum. Genişletmek için tıkla... Size kolay gelsin hocam.