L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 28 Şubat 2021 #41 Şubat ayında yayınlanacak demişlerdi, sözlerini tuttular.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 28 Şubat 2021 #42 Güzel olmuş. Elinize sağlık.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 28 Şubat 2021 #43 Merhaba, Samsung Galaxy A50'de böyle bir hata alıyorum. Sebebi nedir? @Moderasyon Ekibi
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 28 Şubat 2021 #44 Affansen dedi: Eki Görüntüle 899482 Yapıldı bile! Genişletmek için tıkla... Maşallah 121 senedir moderatör
Affansen dedi: Eki Görüntüle 899482 Yapıldı bile! Genişletmek için tıkla... Maşallah 121 senedir moderatör
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 28 Şubat 2021 #45 217099 dedi: Merhaba, Samsung Galaxy A50'de böyle bir hata alıyorum. Sebebi nedir? @Moderasyon Ekibi Genişletmek için tıkla... Eski uygulamayı kullanmaya çalışıyorsunuz.
217099 dedi: Merhaba, Samsung Galaxy A50'de böyle bir hata alıyorum. Sebebi nedir? @Moderasyon Ekibi Genişletmek için tıkla... Eski uygulamayı kullanmaya çalışıyorsunuz.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 28 Şubat 2021 #46 Moderasyon Ekibi dedi: Eski uygulamayı kullanmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam yenisi nerede ki? Eski uygulamayı silmiştim, şimdi Google Play'den tekrar yükledim Technopat adını aratarak. Hangisini yüklemem gerekiyor? 217099 dedi: Hocam yenisi nerede ki? Eski uygulamayı silmiştim, şimdi Google Play'den tekrar yükledim Technopat adını aratarak. Hangisini yüklemem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Edit; Direkt konudaki linkten yükledim şimdi. Fakat Technopat ismini arayınca eski uygulama çıkıyor en başta, buna bir çözüm şart bence.
Moderasyon Ekibi dedi: Eski uygulamayı kullanmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam yenisi nerede ki? Eski uygulamayı silmiştim, şimdi Google Play'den tekrar yükledim Technopat adını aratarak. Hangisini yüklemem gerekiyor? 217099 dedi: Hocam yenisi nerede ki? Eski uygulamayı silmiştim, şimdi Google Play'den tekrar yükledim Technopat adını aratarak. Hangisini yüklemem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Edit; Direkt konudaki linkten yükledim şimdi. Fakat Technopat ismini arayınca eski uygulama çıkıyor en başta, buna bir çözüm şart bence.
Kqod Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #47 Minus273 dedi: Chrome ve Technopat teması koyuya ayarlı zaten. Ama üstteki bar beyaz kaldı. Ben beceremedim galiba. Sürprizbozan: Ekran görüntüsü Eki Görüntüle 899438 Genişletmek için tıkla... Haa. Onu maalesef bilmiyorum uygulamanın kendi barı olduğu için :/
Minus273 dedi: Chrome ve Technopat teması koyuya ayarlı zaten. Ama üstteki bar beyaz kaldı. Ben beceremedim galiba. Sürprizbozan: Ekran görüntüsü Eki Görüntüle 899438 Genişletmek için tıkla... Haa. Onu maalesef bilmiyorum uygulamanın kendi barı olduğu için :/
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 28 Şubat 2021 #48 Uygulamayı indirdim güzel ama soldaki Technopat yerini nasıl kapatabiliriz?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 28 Şubat 2021 #49 Ed1tH dedi: Uygulamayı indirdim güzel ama soldaki Technopat yerini nasıl kapatabiliriz? Genişletmek için tıkla... Seçim yaptıktan sonra kapanması gerek. Sanırım tablet kullandığınız için oluyor. Cihazın modeli nedir? 217099 dedi: Fakat Technopat ismini arayınca eski uygulama çıkıyor en başta, buna bir çözüm şart bence. Genişletmek için tıkla... Eski uygulama kaldırıldı.
Ed1tH dedi: Uygulamayı indirdim güzel ama soldaki Technopat yerini nasıl kapatabiliriz? Genişletmek için tıkla... Seçim yaptıktan sonra kapanması gerek. Sanırım tablet kullandığınız için oluyor. Cihazın modeli nedir? 217099 dedi: Fakat Technopat ismini arayınca eski uygulama çıkıyor en başta, buna bir çözüm şart bence. Genişletmek için tıkla... Eski uygulama kaldırıldı.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 28 Şubat 2021 #50 Technopat koleksiyonum . Moderasyon Ekibi dedi: Seçim yaptıktan sonra kapanması gerek. Sanırım tablet kullandığınız için oluyor. Cihazın modeli nedir? Eski uygulama kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Evet, az önce kontrol ettim. Kaldırılmış. Teşekkürler hızlı geri dönüşleriniz için.
Technopat koleksiyonum . Moderasyon Ekibi dedi: Seçim yaptıktan sonra kapanması gerek. Sanırım tablet kullandığınız için oluyor. Cihazın modeli nedir? Eski uygulama kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Evet, az önce kontrol ettim. Kaldırılmış. Teşekkürler hızlı geri dönüşleriniz için.