Technopat Ankara Buluşması

Memleket nere hocam?
Yozgatlısın sanırsam ve bu benim için gurur kaynağı. Yozgat nasıl bir il açıkcası hiçbir bilgim yok ama dedem falan hep gidiyor ve bu arada Yozgatlıyım ben.
Ben de Yozgat'lıyım . O zaman konuyu ele geçirip Yozgat buluşması konusu yapalım hadi
Vay be Yozgatlı birisi daha. Bence gruptaki tüm Yozgatlı arkadaşları toplayıp Yozgat'ta buluşmak daha mantıklı .
La latife ettim yav... Espiri yaptım... Ne Yozgatlısı?

@TeknObeY0 Ankara nerde, Sivas nerde hocam?

Ayrıca neden her lafım ciddiye alınıyor benim? (Avatarımdaki sert bakıştan her halde. )

La latife ettim yav... Espiri yaptım... Ne Yozgatlısı?

@TeknObeY0 Ankara nerde, Sivas nerde hocam?

Ayrıca neden her lafım ciddiye alınıyor benim? (Avatarımdaki sert bakıştan her halde. )
Sizin esprileri herkes ciddiye alıyor çözemedim gitti (Buradan sayın yönetime sesleniyorum şu emojileri de bi düzenleyin eliniz değmişken )

Cem Yılmaz'ı koy. Tersine deneyim yaşa.

Bence buluşacaksak tüm Technopat Yenikapı'da buluşalım.

Hahahaha.

Yalnız ben beni banlayanlara biraz dayılanırım, haberleri olsun.
Düşümsene ciddi bir şey yazıyorsun millet gülücük mülücük atıyor. Kafayı yerdim heralde (Tekrar yazıyorum şu emojileri düzenleyin lütfen Bir mesajda 10 - 11 gülücük atanları gördüm. )

Yahu arkadaşlar gelin üçüncü köprüye vergimizi ödeyip çekirdek çıtlarız. Sonuçta çok şanslı insanlarız İstanbul' da olduğumuz için. Ankara' da ki akrabalarım köprü vergisi ödüyor nedense. Deniz bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…