R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.690 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 1 Ağustos 2023 #1 Forumun arama çubuğu sürekli bozuluyor. Kelimeyi yazıyorum ilgisiz konular çıkıyor, bazen hiç çıkmıyor. Düzeltilmesini talep ediyorum. @Emre C Düzeltmeyi düşünmüyorsunuz sanırım? @Emre C Son düzenleme: 4 Ağustos 2023
Forumun arama çubuğu sürekli bozuluyor. Kelimeyi yazıyorum ilgisiz konular çıkıyor, bazen hiç çıkmıyor. Düzeltilmesini talep ediyorum. @Emre C Düzeltmeyi düşünmüyorsunuz sanırım? @Emre C
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 5 Ağustos 2023 #2 Hocam arama yerine böyle bir başlık yazdım. Bu bile çıkmadı ahahaha. Aynı konuyu açtım az önce. Düzelir umarım bir an önce.
Hocam arama yerine böyle bir başlık yazdım. Bu bile çıkmadı ahahaha. Aynı konuyu açtım az önce. Düzelir umarım bir an önce.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Bu durum önceden de vardı. Alakasız konular falan çıkıyor.
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.044 Çözümler 21 Yer Turkiye 5 Ağustos 2023 #4 RivalsX dedi: Forumun arama çubuğu sürekli bozuluyor. Kelimeyi yazıyorum ilgisiz konular çıkıyor, bazen hiç çıkmıyor. Düzeltilmesini talep ediyorum. @Emre C Düzeltmeyi düşünmüyorsunuz sanırım? @Emre C Genişletmek için tıkla... Ben de çubuğu yanlış mı kullanıyorum diyordum, neyse ki yalnız değilmişim . Benzer sorun sanırsam bende de var.
RivalsX dedi: Forumun arama çubuğu sürekli bozuluyor. Kelimeyi yazıyorum ilgisiz konular çıkıyor, bazen hiç çıkmıyor. Düzeltilmesini talep ediyorum. @Emre C Düzeltmeyi düşünmüyorsunuz sanırım? @Emre C Genişletmek için tıkla... Ben de çubuğu yanlış mı kullanıyorum diyordum, neyse ki yalnız değilmişim . Benzer sorun sanırsam bende de var.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.690 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 6 Ağustos 2023 #5 Hala düzeltilmedi
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #6 Sitenin en işlevsiz aracı keşke biraz böyle konulara önem verseniz Technopat.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 6 Ağustos 2023 #7 Kratosun Veliahtı dedi: Sitenin en işlevsiz aracı keşke biraz böyle konulara önem verseniz Technopat. Genişletmek için tıkla... Acaba sesimizi duyurabilir miyiz? @Recep Baltaş
Kratosun Veliahtı dedi: Sitenin en işlevsiz aracı keşke biraz böyle konulara önem verseniz Technopat. Genişletmek için tıkla... Acaba sesimizi duyurabilir miyiz? @Recep Baltaş
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #8 ktskn dedi: Acaba sesimizi duyurabilir miyiz? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Vallahi ban atmaya gösterdikleri özeni keşke burayada yansıtsanız.
ktskn dedi: Acaba sesimizi duyurabilir miyiz? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Vallahi ban atmaya gösterdikleri özeni keşke burayada yansıtsanız.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 6 Ağustos 2023 #9 Kratosun Veliahtı dedi: Vallahi ban atmaya gösterdikleri özeni keşke burayada yansıtsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam siz uyarı yemeden söyleyeyim. -da ayrı.
Kratosun Veliahtı dedi: Vallahi ban atmaya gösterdikleri özeni keşke burayada yansıtsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam siz uyarı yemeden söyleyeyim. -da ayrı.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #10 ktskn dedi: Hocam siz uyarı yemeden söyleyeyim. -da ayrı. Genişletmek için tıkla... Hahhahaha