Technopat-Arc sistem alınır mı?

Ucuzu gelmez diyorum ben hocam, son zamlardan sonra daha da artar o yüzden şimdi aldım aldım alamadım kaçar gibime geliyor. işlemcidede sorun yoksa mantıklı geldi. driver sorunu da yok diyorlar zaten.

Ucuzu gelmez diyorum ben hocam, son zamlardan sonra daha da artar o yüzden şimdi aldım aldım alamadım kaçar gibime geliyor. işlemcidede sorun yoksa mantıklı geldi. driver sorunu da yok diyorlar zaten.
Sana onerim oynadigin oyunlarin b580 benchmark'ina bak, bir fikrin olur. Ghost of Tsushima'da driver sorunu vardi mesela.

Kafam karıştı hocam birileri çok kötü alınmaz diyor sizde alınır diyorsunuz ne yapsam bilemedim.
Dostum ben şöyle karar verdim sende öyle karar verebilirsin 4060 dan performanslı 4060 ti a da bütçem yetmiyor o zaman direk b 850 burda devreye giriyor al geç zaten üst şeyler beklemiyoruz 2 oyuna gireceğiz çıkacağız cok düşünmemek lazım diye düşünüyorum

Doğru diyorsun, zaten fiyatlar daha da artacağı için şimdi aldım aldım almadım bütçem yetmez ileride diye düşünüyorum.

Doğru diyorsun, zaten fiyatlar daha da artacağı için şimdi aldım aldım almadım bütçem yetmez ileride diye düşünüyorum.

Hocam internetten biraz araştırdım, arkadaşlarında dediği gibi 4060tan daha iyi ve fiyatı daha ucuz. Aldığınız sistemin işlemciside güçlü, bence alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…