Xamazunga Kilopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 838 Makaleler 1 Yer Adana, Turkey 31 Temmuz 2015 #1 İlk başarısız denemem bu çünkü program bulamadım ve movie makerdan yaptım. Eğer bu tarz güzel program varsa önerebilir misiniz? Eğer sakıncası varsa kaldırayım hemen. Telif muhabbeti filan olmasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2015
İlk başarısız denemem bu çünkü program bulamadım ve movie makerdan yaptım. Eğer bu tarz güzel program varsa önerebilir misiniz? Eğer sakıncası varsa kaldırayım hemen. Telif muhabbeti filan olmasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Xamazunga Kilopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 838 Makaleler 1 Yer Adana, Turkey 31 Temmuz 2015 #3 Tabi olmamış. Bende aynı fikirdeyim program önerisi almak istiyorum asıl. Sadece patlama noktasını değiştirmeye çalıştım...
Tabi olmamış. Bende aynı fikirdeyim program önerisi almak istiyorum asıl. Sadece patlama noktasını değiştirmeye çalıştım...
M Meraklı Üye Ziyaretçi 31 Temmuz 2015 #4 Evet, orası uyumlu olsaydı ve tam zamanında ayarlasaydın çok güzel olurdu diye düşünüyorum. Sony Vegas Pro kullanabilirsin.
Evet, orası uyumlu olsaydı ve tam zamanında ayarlasaydın çok güzel olurdu diye düşünüyorum. Sony Vegas Pro kullanabilirsin.
Xamazunga Kilopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 838 Makaleler 1 Yer Adana, Turkey 31 Temmuz 2015 #5 Kim disslike atmış?
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 31 Temmuz 2015 #6 İki müziği birleştirebilecek bir efekt bulursan efsane olur. Bir de ikinci müziğin adı ne?
Xamazunga Kilopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 838 Makaleler 1 Yer Adana, Turkey 31 Temmuz 2015 #7 Abone olursan sevinirim @ekmeğin altındaki etiket. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Abone olursan sevinirim @ekmeğin altındaki etiket. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 31 Temmuz 2015 #8 Bende Türk müziği sanmıştım [emoji1]. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2015
Xamazunga Kilopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 838 Makaleler 1 Yer Adana, Turkey 31 Temmuz 2015 #9 Al Türk versiyon. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Al Türk versiyon. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #10 Bende dikkatli dikkati dinliyorum nasıl bir şey çıkacak diye, afalladım resmen.