Technopat Assetto Corsa Oynayanlar

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sosyal'de Assetto Corsa oynayanlar varsa, beraber sürebiliriz, yarışabiliriz. İlgilenenler bu konunun altına yazarsa sevinirim.

Oynuyorum ama genelde arkadaş falan olunca l. İmzamda Steamim mevcut müsait bir zamanda oynayabiliriz Yani pek setim falan olmadıği için tryhard oynamiyorum.

Selam arkadaşlar, oyunu fare + klavye ile oynuyorum. Günde en az bir kere girip MP'de Nordschleife mapi olan bir serverda bir kaç tur atıyorum. Terapi gibi geliyor niyeyse Oyunu direksiyon seti ile oynayan arkadaşlara bir sorum olacak: 220 liraya satılan 180 derecelik Snopy direksiyon seti oyunda tatmin eder mi? Yani oyundaki arabalarda dönüş açısı çok daha fazla olduğu için aracı kontrol etmek zor mu olur? Klavye + fare ile oynarken maalesef direksiyon belli bir miktar dönükse gaza tam yüklenmiyor ve drift atılmıyor klavye ile. O yüzden bir direksiyon seti almak istiyorum ancak bütçem çok az.

Snopy den uzak dur Logitech momo veya biraz daha ekleyip letgoda Logitech driving force pro var hem 240 derece hem 900 snopy alacağına biraz ekleyip onu al derim.

Snopy den uzak dur Logitech momo veya biraz daha ekleyip letgoda Logitech driving force pro var hem 240 derece hem 900 snopy alacağına biraz ekleyip onu al derim.

Hocam bi şey daha soracağım. Ben sıkıntısız online'da oynayabiliyordum. Bugün bir çok araba modu indirdim ve gece modu da indirdim. Gece modunda ışıkların gözükmesi için shader pack de atmak gerekiyormuş, attım. Sorunsuz kullanıyorum ancak online girmek istediğimde server yüklenirken donuyor yüklenme ekranında, galiba shader packten dolayı oluyor bu sorun çünkü girmek istediğim serverda shader pack falan yok yani bir servera girmek için her şeyin aynı olması gerekiyor diye biliyorum. Shader packi kaldırasım da yok açıkçası gece modu çok güzel oldu. Yok mu bunun başka bir çözümü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…