DGO Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 103 Çözümler 2 16 Ocak 2021 #31 Load balancer sistemi olmasına rağmen layer7 ataklarda en gelişmiş sistemler dahi kapanabilmekte. Büyük platformlarda sıkça karşılaşılır ve önlem alınır. Önemseyecek bir durum yok.
Load balancer sistemi olmasına rağmen layer7 ataklarda en gelişmiş sistemler dahi kapanabilmekte. Büyük platformlarda sıkça karşılaşılır ve önlem alınır. Önemseyecek bir durum yok.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.450 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Ocak 2021 #32 Çöktü. DDoS atıyorlar yine. O DDoS atanın veya atanların gozü kör olsun da bir daha DDoS atamasın
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 16 Ocak 2021 #33 Etiket at. Bu arada daha kanıt bile yok.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 16 Ocak 2021 #35 373250 dedi: @Anil Alkan Genişletmek için tıkla... Elinde kanıt yok, hem moderatörler IP üzerinden onun yapıp yapmadıklarına bakacaklardır.
373250 dedi: @Anil Alkan Genişletmek için tıkla... Elinde kanıt yok, hem moderatörler IP üzerinden onun yapıp yapmadıklarına bakacaklardır.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 16 Ocak 2021 #36 Hüsnü_Çoban dedi: Elinde kanıt yok, hem moderatörler IP üzerinden onun yapıp yapmadıklarına bakacaklardır. Genişletmek için tıkla... Sanırsam ironi yapıyor.
Hüsnü_Çoban dedi: Elinde kanıt yok, hem moderatörler IP üzerinden onun yapıp yapmadıklarına bakacaklardır. Genişletmek için tıkla... Sanırsam ironi yapıyor.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 16 Ocak 2021 #37 PuMaT dedi: Sanırsam ironi yapıyor. Genişletmek için tıkla... "Niye öyle diyorsunuz beyefendi? Alındım, gücendim." Neden ironi yaptığımı düşünüyorsunuz?
PuMaT dedi: Sanırsam ironi yapıyor. Genişletmek için tıkla... "Niye öyle diyorsunuz beyefendi? Alındım, gücendim." Neden ironi yaptığımı düşünüyorsunuz?
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 16 Ocak 2021 #38 Hüsnü_Çoban dedi: Neden ironi yaptığımı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bana öyle geldi.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 16 Ocak 2021 #39 Hüsnü_Çoban dedi: "Niye öyle diyorsunuz beyefendi? Alındım, gücendim." Neden ironi yaptığımı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... DDOS saldırıları genellikle en fazla 100Mbs - 200Mbs alan ev internetleriyle yapılmaz çünkü. Öyle bir saldırı da Technopat'a vız gelir zaten.
Hüsnü_Çoban dedi: "Niye öyle diyorsunuz beyefendi? Alındım, gücendim." Neden ironi yaptığımı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... DDOS saldırıları genellikle en fazla 100Mbs - 200Mbs alan ev internetleriyle yapılmaz çünkü. Öyle bir saldırı da Technopat'a vız gelir zaten.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 16 Ocak 2021 #40 Dümdüz dedi: DDOS saldırıları genellikle en fazla 100Mbs - 200Mbs alan ev internetleriyle yapılmaz çünkü. Öyle bir saldırı da Technopat'a vız gelir zaten. Genişletmek için tıkla... Yine ağır çöktü. Ben olsam dava ederdim saldırı yapanları (!)
Dümdüz dedi: DDOS saldırıları genellikle en fazla 100Mbs - 200Mbs alan ev internetleriyle yapılmaz çünkü. Öyle bir saldırı da Technopat'a vız gelir zaten. Genişletmek için tıkla... Yine ağır çöktü. Ben olsam dava ederdim saldırı yapanları (!)