Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 22 Ocak 2015 #1 Technopat bana acayip bağımlılık yaptı gerçekten. Çok sevdim burayı. Mükemmel bir forum mükemmel insanlar. Birbirlerine yardım ediyorlar.
Technopat bana acayip bağımlılık yaptı gerçekten. Çok sevdim burayı. Mükemmel bir forum mükemmel insanlar. Birbirlerine yardım ediyorlar.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 22 Ocak 2015 #2 Bizi bazen işimizden etse de yinede seviyor ve bağımlıyız Technopat'a. Şahsen Technopat'kolik olmuş vaziyetteyim.
Bizi bazen işimizden etse de yinede seviyor ve bağımlıyız Technopat'a. Şahsen Technopat'kolik olmuş vaziyetteyim.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 22 Ocak 2015 #3 er36po dedi: Bizi bazen işimizden etse de yinede seviyor ve bağımlıyaz Technopat'a. Şahsen Technopat'kolik olmuş vaziyetteyim. Genişletmek için tıkla... Tam da beni anlattın.
er36po dedi: Bizi bazen işimizden etse de yinede seviyor ve bağımlıyaz Technopat'a. Şahsen Technopat'kolik olmuş vaziyetteyim. Genişletmek için tıkla... Tam da beni anlattın.
F fatih52 Ziyaretçi 22 Ocak 2015 #4 Burası sayılı sitelerden birisi. Bilgi deposu yani buradan bilgi edinmeye bak. Ve bilgini paylaş.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 22 Ocak 2015 #5 Benimki bağımlılıktan çıkıp alışkanlığa dönüştü Chrome açtığımda mutlaka girer kontrol ederim bildirimleri.
Benimki bağımlılıktan çıkıp alışkanlığa dönüştü Chrome açtığımda mutlaka girer kontrol ederim bildirimleri.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 22 Ocak 2015 #6 Okul öğle tatilinde bile köyden okula gittiğim için çarşıda internet kafeye gidip Technopat'a giriş yapıyorum.
Okul öğle tatilinde bile köyden okula gittiğim için çarşıda internet kafeye gidip Technopat'a giriş yapıyorum.
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 23 Ocak 2015 #7 Ayni ben. Ne yazikki sinavlar(ygs-lys) yuzunden az girmem lazim[cok giriyor], keske biraksam bu bagimliligi{yalan}.
Ayni ben. Ne yazikki sinavlar(ygs-lys) yuzunden az girmem lazim[cok giriyor], keske biraksam bu bagimliligi{yalan}.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 23 Ocak 2015 #8 Her türlü bagimliliga karsiyim. Ama güzel bir ortamdir Technopat eksileride var, ama artilari daha cok oldugu icin bazi seyler gözardi edilebiliyor. En sevdigim kategori ALTERNATIF HAYAT kategorisi , bu kategori olmasa pek aktif olmazdim herhalde. Forumda Emegi gecenlerin emegine saglik efendim.
Her türlü bagimliliga karsiyim. Ama güzel bir ortamdir Technopat eksileride var, ama artilari daha cok oldugu icin bazi seyler gözardi edilebiliyor. En sevdigim kategori ALTERNATIF HAYAT kategorisi , bu kategori olmasa pek aktif olmazdim herhalde. Forumda Emegi gecenlerin emegine saglik efendim.