Resmen foruma bağımlı oldum çıkamıyorum buradan. Tam çıkacağım yukarıdan bildirim geliyor tekrar geri dönüyorum. Ana sayfayı sürekli yenileyip birilerine yardım etmek istiyorum var başka böyle olan?
Ben de aynı şekilde bağımlı olabilirim. Sabahtan akşama kadar başka hiçbir şey yapmıyorum. Özellikle hiçbir sosyal medya sitesine bile bakmıyorum. Direkt olarak Technopat Sosyal'e giriyorum. Fakat bağımlılığımın asıl nedeni yardım etmeyi çok seviyor oluşum olabilir. Bu sayede bağımlılığı iyi yönde kullanmış oluyorum.
Resmen foruma bağımlı oldum çıkamıyorum buradan. Tam çıkacağım yukarıdan bildirim geliyor tekrar geri dönüyorum. Ana sayfayı sürekli yenileyip birilerine yardım etmek istiyorum var başka böyle olan?
Bende bağımlı oldum sanırım. "Technopat'tan herkese selam arkadaşlar ben Recep Baltaş, ben Ali Güngör" sesi aklımdan çıkmıyor dönüp duruyor sürekli nasıl kurtulabilirim?