Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 23 Ocak 2021 #11 Herkes bir şey kapmaya bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Aşırı laubali ve troll olanlar var aralarda ama gerisi kendileri bir şeyler öğrenmeye çalışıyor benim fikrimce.
Herkes bir şey kapmaya bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Aşırı laubali ve troll olanlar var aralarda ama gerisi kendileri bir şeyler öğrenmeye çalışıyor benim fikrimce.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 23 Ocak 2021 #12 Krmdmrz dedi: Sanırım artık ben bir Technopat bağımlısıyım Genişletmek için tıkla... Şaka şaka. Sana Technopat forumda bol ceza yemeli pardon bol güzel vakit geçirmeli günler diliyorum.
Krmdmrz dedi: Sanırım artık ben bir Technopat bağımlısıyım Genişletmek için tıkla... Şaka şaka. Sana Technopat forumda bol ceza yemeli pardon bol güzel vakit geçirmeli günler diliyorum.
Tarık Abi Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 320 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker & Dövme Sanatçılığı Adayı 23 Ocak 2021 #13 Hoş gelmişsin, sefa getirmişsin. Technopat iyidir. Adamı kendine getirir.
onn.air Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 250 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #14 PPrens dedi: Ben de aynı durumdaydım lakin liseli tayfanın çok olması biraz soğuttu beni. Genişletmek için tıkla... Onları da mazur gör henüz gençler hayata yeni atılıyorlar zamanla öğrenecekler.
PPrens dedi: Ben de aynı durumdaydım lakin liseli tayfanın çok olması biraz soğuttu beni. Genişletmek için tıkla... Onları da mazur gör henüz gençler hayata yeni atılıyorlar zamanla öğrenecekler.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 23 Ocak 2021 #15 Hoş geldin. Ben de liseliyim bu arada. Bir yanlışım olduysa birisine, özür dilerim .
Tarık Abi Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 320 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker & Dövme Sanatçılığı Adayı 23 Ocak 2021 #16 Alakasız bilgi ancak, 6. ayda liseyi bitireli tam 18 sene oldu.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 23 Ocak 2021 #17 Tarık Abi dedi: Alakasız bilgi ancak, 6. ayda liseyi bitireli tam 18 sene oldu. Genişletmek için tıkla... Vay be. Siz de eski topraksınız o zaman.
Tarık Abi dedi: Alakasız bilgi ancak, 6. ayda liseyi bitireli tam 18 sene oldu. Genişletmek için tıkla... Vay be. Siz de eski topraksınız o zaman.
Tarık Abi Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 320 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker & Dövme Sanatçılığı Adayı 23 Ocak 2021 #18 hadwiger dedi: Vay be. Siz de eski topraksınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah devirdik 35 yaşı geçen yıl. Yaşa değil, başa bakmalı demişler büyüklerimiz. Zaman durmuyor yerinde.
hadwiger dedi: Vay be. Siz de eski topraksınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah devirdik 35 yaşı geçen yıl. Yaşa değil, başa bakmalı demişler büyüklerimiz. Zaman durmuyor yerinde.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.826 Makaleler 1 Çözümler 16 23 Ocak 2021 #19 Tarık Abi dedi: Hoş gelmişsin, sefa getirmişsin. Technopat iyidir. Adamı kendine getirir. Genişletmek için tıkla... Bunca yıllık Sosyalciyim böyle emoji görmedim. Nasıl yapıyoruz hocam?
Tarık Abi dedi: Hoş gelmişsin, sefa getirmişsin. Technopat iyidir. Adamı kendine getirir. Genişletmek için tıkla... Bunca yıllık Sosyalciyim böyle emoji görmedim. Nasıl yapıyoruz hocam?
Tarık Abi Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 320 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker & Dövme Sanatçılığı Adayı 23 Ocak 2021 #20 İfadeler bölümünden değerli hocam.