C calal Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 81 18 Nisan 2022 #1 Sizin yapacağınız platformun içine bir soru yazdım uyarı üstüne uyarı hesabımın silinmesini istiyorum sizin platform bu şekilde yakında biter heberinix olsun hadi bunada ban atın.
Sizin yapacağınız platformun içine bir soru yazdım uyarı üstüne uyarı hesabımın silinmesini istiyorum sizin platform bu şekilde yakında biter heberinix olsun hadi bunada ban atın.
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.383 Çözümler 38 18 Nisan 2022 #2 Bu platformun kuralları var, üye olarak tüm bunları kabul etmiş olursunuz. Türkçe öğrenirseniz uyarı almazsınız kolay kolay. calal dedi: Platform bu şekilde yakında biter, haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Nedense platform sürekli yükselişte, 10 yıldır aynı palavralar.
Bu platformun kuralları var, üye olarak tüm bunları kabul etmiş olursunuz. Türkçe öğrenirseniz uyarı almazsınız kolay kolay. calal dedi: Platform bu şekilde yakında biter, haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Nedense platform sürekli yükselişte, 10 yıldır aynı palavralar.