Technopat Beta for Windows Phone hakkında önerileriniz

Makaleler
6
Yer
Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Uygulamayı dün güncelledik ancak 512 MB Ram'a sahip olan cihazlarda sıkıntı olduğunu fark ettim.
En kısa sürede güncelleme ile çözülecek.

Başka isteğiniz var mıydı sayın Windows Phone kullanıcıları?

Konu ile ilgisiz biraz ama ücretli yine technopat uygulaması gibi uygulama geliştiriyor musunuz? (Windows Phone) (Yayınlamak için geliştirici hesap var sadece uygulama)

Başlangıç için iyi sayılır. Bende ağırdan ağırdan Windows 8 Desktop uygulamasını hazırlıyorum ama bakalım, ne zamana çıkaracağız o belli değil.

Başlangıç için iyi sayılır. Bende ağırdan ağırdan Windows 8 Desktop uygulamasını hazırlıyorum ama bakalım, ne zamana çıkaracağız o belli değil.
Belki size bunlar bir fikir verebilir. Desktop uygulamasını dört göz ile bekliyorum.
Bu arada Metro uygulamasını sunmayı düşünmüyorum çünkü kullanıcılar Windows 10'da ki gibi olmadığı için Metro uygulamasını tercih etmezler. Mobil yeterli Desktop ise çok iyi olacaktır.

Desktop için planım RSS Feed'den çok Sosyal'i oraya entegre etmekti. Ama xenForo'nun mobil desteğiyle baya bir uğraşmak gerekecek. O yüzden Sosyal'in Metro sürümüne hemen heveslenemeyeceksiniz maalesef.
Birde Wordpress'in RSS Feed'ini çıkartırsak da fikir olarak önerin için de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…