psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 8 Aralık 2018 #1 Ben bir konuya ilk mesajı ben atıyorum mesela baya bir sonra sadece bir tane bildirim geliyor ama baktığımda 1 sayfadan fazla mesaj gördüğüm oluyor. Moderatörler bu konuya cevap verirseniz sevinirim. @MF @THE_MILLER
Ben bir konuya ilk mesajı ben atıyorum mesela baya bir sonra sadece bir tane bildirim geliyor ama baktığımda 1 sayfadan fazla mesaj gördüğüm oluyor. Moderatörler bu konuya cevap verirseniz sevinirim. @MF @THE_MILLER
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Aralık 2018 #2 Gelen bildirime tıklamıyorsanız sonra yazılan mesajlar için bildirim gelmez.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 8 Aralık 2018 #3 İlk mesaja bildirim geliyor sadece. Hatta "başkaları da yazmış olabilir" diyor bildirimde.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 8 Aralık 2018 #4 MF dedi: Gelen bildirime tıklamıyorsanız sonra yazılan mesajlar için bildirim gelmez. Genişletmek için tıkla... Ben hepsine tıklıyorum. Amma velakin aynı şekil. painkiller dedi: İlk mesaja bildirim geliyor sadece. Hatta "başkaları da yazmış olabilir" diyor bildirimde. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sağolun.
MF dedi: Gelen bildirime tıklamıyorsanız sonra yazılan mesajlar için bildirim gelmez. Genişletmek için tıkla... Ben hepsine tıklıyorum. Amma velakin aynı şekil. painkiller dedi: İlk mesaja bildirim geliyor sadece. Hatta "başkaları da yazmış olabilir" diyor bildirimde. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sağolun.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Aralık 2018 #5 Tıkladıktan sonra yazılan mesajlar için bildirim gelir. Gelmiyorsa bildirim ayarlarınızı kontrol edin.
Tıkladıktan sonra yazılan mesajlar için bildirim gelir. Gelmiyorsa bildirim ayarlarınızı kontrol edin.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 8 Aralık 2018 #6 MF dedi: Tıkladıktan sonra yazılan mesajlar için bildirim gelir. Gelmiyorsa bildirim ayarlarınızı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Konu kilitlenebilir. Sağolun.
MF dedi: Tıkladıktan sonra yazılan mesajlar için bildirim gelir. Gelmiyorsa bildirim ayarlarınızı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Konu kilitlenebilir. Sağolun.