Ulgoray Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 1.109 Makaleler 16 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. İnternette gezerken tesadüfen rastladım. Adamlar technopatbilisim.com diye site açmışlar. Yalnız Asus X550JK bayağı ucuz. WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - TechnopatBilisim
Merhaba arkadaşlar. İnternette gezerken tesadüfen rastladım. Adamlar technopatbilisim.com diye site açmışlar. Yalnız Asus X550JK bayağı ucuz. WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - TechnopatBilisim
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Mart 2015 #2 İsim hakları bizde olan marka için insanların bilip bilmeden, kafasına göre site açması çok komik...
Ulgoray Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 1.109 Makaleler 16 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2015 #3 İsteseniz dava açabilir misiniz? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2015
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Mart 2015 #4 FB Technopat Bilgisayar - Erciş - Bilgisayarlar/Teknoloji | Facebook adresinde Technopat logosunu da kullanmışlar. Yasal olarak bir suç.
FB Technopat Bilgisayar - Erciş - Bilgisayarlar/Teknoloji | Facebook adresinde Technopat logosunu da kullanmışlar. Yasal olarak bir suç.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #5 Adamlar logoyu değiştirmemiş bile, direk aynısını koymuşlar. Çalıyorsun bari üzerine birşeyler kat.
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #6 Utanmadan Copyright bile koymuşlar. @Recep Baltaş bu konuda ne yapacaksınız çok merak ettim? Mahkeme süreci mi? Güzel dille anlatsanız da anlamaz hırsızlar.
Utanmadan Copyright bile koymuşlar. @Recep Baltaş bu konuda ne yapacaksınız çok merak ettim? Mahkeme süreci mi? Güzel dille anlatsanız da anlamaz hırsızlar.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 4 Mart 2015 #7 Birsey yapilacagini sanmiyorum... Zira koskoca hotfile bile zamaninda hotfile123.com sitesine birsey yapamadi. Öyleki hotfile123 hemen hemen hotfile sitesinin hitine yaklasti yinede birsey olmadi... Dogru birsey mi? Elbetteki degil, lakin birsey yapilamiyor iste. Googleturkiye sitesine google birsey yapamiyor mesela.
Birsey yapilacagini sanmiyorum... Zira koskoca hotfile bile zamaninda hotfile123.com sitesine birsey yapamadi. Öyleki hotfile123 hemen hemen hotfile sitesinin hitine yaklasti yinede birsey olmadi... Dogru birsey mi? Elbetteki degil, lakin birsey yapilamiyor iste. Googleturkiye sitesine google birsey yapamiyor mesela.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 4 Mart 2015 #8 O adamlara, ''bu bizim sitenin adıdır'' denildiğinde, tahmini cevap: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2015
O adamlara, ''bu bizim sitenin adıdır'' denildiğinde, tahmini cevap: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Unleashed Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 247 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #9 Bizzat siteden alıntılıyorum: Yapılan Anket Sonuçlarında Her Alanda En Çok Tercih Ediler Firma Biz Olduk Ve Bununlada Gurur Duyuyoruz... Bizi Tercih Ettiginiz İçin Teşekkürler Technopat Teknoloji Adına Herşey... Genişletmek için tıkla... "Anket" hikayesini bile geçtim de bu Türkçe ile; Herşey Genişletmek için tıkla... bu işletmeden Technopat olmaz Son düzenleme: 2 Nisan 2015
Bizzat siteden alıntılıyorum: Yapılan Anket Sonuçlarında Her Alanda En Çok Tercih Ediler Firma Biz Olduk Ve Bununlada Gurur Duyuyoruz... Bizi Tercih Ettiginiz İçin Teşekkürler Technopat Teknoloji Adına Herşey... Genişletmek için tıkla... "Anket" hikayesini bile geçtim de bu Türkçe ile; Herşey Genişletmek için tıkla... bu işletmeden Technopat olmaz
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2015 #10 Yeni " wep " siteleri açılıyormuş ; Yeni Wep Sitemizin Tasarımları Tüm... - Technopat Bilgisayar | Facebook " W E P " ahahaha
Yeni " wep " siteleri açılıyormuş ; Yeni Wep Sitemizin Tasarımları Tüm... - Technopat Bilgisayar | Facebook " W E P " ahahaha