xmustx Hectopat Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 61 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2015 #1 Herkese iyi geceler Technopat ailesi. Siteye üye olduğumdan bu yana gözüme çarpan bir durumdan bahsetmek istedim. Resimde görüldüğü üzere siteye giriş yaptıktan kısa bir süre sonra güvenlik ile ilgili belirsizlik yaşıyorum. Sizce sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2015
Herkese iyi geceler Technopat ailesi. Siteye üye olduğumdan bu yana gözüme çarpan bir durumdan bahsetmek istedim. Resimde görüldüğü üzere siteye giriş yaptıktan kısa bir süre sonra güvenlik ile ilgili belirsizlik yaşıyorum. Sizce sebebi ne olabilir?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 31 Mayıs 2015 #2 Farkli reklam scripti koydularsa onu güvensiz algiliyor olabiliyor. Yoksa technopatin bilerek güvensiz script yada benzeri birsey barindiracagini sanmiyorum...
Farkli reklam scripti koydularsa onu güvensiz algiliyor olabiliyor. Yoksa technopatin bilerek güvensiz script yada benzeri birsey barindiracagini sanmiyorum...
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 31 Mayıs 2015 #3 Şu kenarda bazenleri reklamlar oluyor onlardan değil mi?