Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 14 Ocak 2024 #21 Furkan_D dedi: Arka planda çalışmalar devam ediyor. Şu an için bir sorun görünmüyor, halen sorun yaşamakta mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu saatler hiç hata almadım. Düzeltilmiş gibi duruyor.
Furkan_D dedi: Arka planda çalışmalar devam ediyor. Şu an için bir sorun görünmüyor, halen sorun yaşamakta mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu saatler hiç hata almadım. Düzeltilmiş gibi duruyor.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 14 Ocak 2024 #22 Paul Walkers dedi: Bu saatler hiç hata almadım. Düzeltilmiş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Şu an için sorun çözümlenmiş durumda, bir sorun olması dahilinde bizlere iletme sağlayabilirsiniz. Kendinize iyi bakın, iyi sosyaller.
Paul Walkers dedi: Bu saatler hiç hata almadım. Düzeltilmiş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Şu an için sorun çözümlenmiş durumda, bir sorun olması dahilinde bizlere iletme sağlayabilirsiniz. Kendinize iyi bakın, iyi sosyaller.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.483 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2024 #23 Bugün de hata verdi. Technopat açılmıyor yoksa çöktü mü? Uzun süredir erişim sağlayamıyorum. Umarım bizim verilere bir şey olmamıştır. Verilerimiz her yerde zaten. Çok önemli bir şey olmaz. techolay.net
Bugün de hata verdi. Technopat açılmıyor yoksa çöktü mü? Uzun süredir erişim sağlayamıyorum. Umarım bizim verilere bir şey olmamıştır. Verilerimiz her yerde zaten. Çok önemli bir şey olmaz. techolay.net
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #24 Siteye resim yüklenmiyor. Dün geceden beri böyle.