B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 26 Temmuz 2014 #41 Kulaklıkları test ettiğimizde bahsettiğiniz pilavlının iyi döndüğü bir yer vardı orada buluşalım. Ama Eylül lütfen tatildeyim kaçırmak istemem.
Kulaklıkları test ettiğimizde bahsettiğiniz pilavlının iyi döndüğü bir yer vardı orada buluşalım. Ama Eylül lütfen tatildeyim kaçırmak istemem.
efecomefe Hectopat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2014 #42 Ben İstanbul'dayım. Tatilde sizin yanınıza gelmek istiyorum. Adresinizi verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2014
U Uğur Emir Barlık Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2014 #43 Ali abi yaş sınırı olmasın çünkü ben büyük hayranınızın ve 12 yaşındayım
the_price Hectopat Katılım 10 Nisan 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2014 #44 Buluşmak için Technopat üyesi olmak şart mı?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.359 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2014 #45 efecomefe dedi: Ben İstanbul'dayım. Tatilde sizin yanınıza gelmek istiyorum. Adresinizi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence sen önce kurallara uy, ondan sonra gelmek iste. Ayrıca Sosyal üstünden de bir nevi oradaymışsınız hissini vermeye çalışıyoruz. Tabi ne kadar etkili olursa...
efecomefe dedi: Ben İstanbul'dayım. Tatilde sizin yanınıza gelmek istiyorum. Adresinizi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence sen önce kurallara uy, ondan sonra gelmek iste. Ayrıca Sosyal üstünden de bir nevi oradaymışsınız hissini vermeye çalışıyoruz. Tabi ne kadar etkili olursa...
orhankou Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 30 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe Uzmanı 12 Ağustos 2014 #46 Bende katılırım. Çok güzel olur. Üsküdar veya Kadıköy olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2014
M Mertcan Başel Ziyaretçi 14 Ağustos 2014 #47 Vatan Computer mağazasında ayarlamaya çalışsam sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2014
Batuhan K. Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 664 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #48 Bende gelirim.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.359 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2014 #49 Silinen üye dedi: Vatan Computer mağazasında ayarlamaya çalışsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İlginç bir yer teklifi. Sistem falan toplarız o zaman orada çaktırmadan .
Silinen üye dedi: Vatan Computer mağazasında ayarlamaya çalışsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İlginç bir yer teklifi. Sistem falan toplarız o zaman orada çaktırmadan .
M Mertcan Başel Ziyaretçi 14 Ağustos 2014 #50 SypeR dedi: İlginç bir yer teklifi. Sistem falan toplarız o zaman orada çaktırmadan . Genişletmek için tıkla... Kapıda yakalanırsınız.
SypeR dedi: İlginç bir yer teklifi. Sistem falan toplarız o zaman orada çaktırmadan . Genişletmek için tıkla... Kapıda yakalanırsınız.