ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.214 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Mart 2021 #31 Birisi42 dedi: Aynen hocam. İçeride uçaktan çıkmış gibi dolaşıyorum. Maç yorumlarını anlamadığım için sesini açtım anca net duyuyorum. Sağır mı oldum ben(!) Genişletmek için tıkla... Kulağım gerçekten acıyor şu an. Şaka yapmıyorum.
Birisi42 dedi: Aynen hocam. İçeride uçaktan çıkmış gibi dolaşıyorum. Maç yorumlarını anlamadığım için sesini açtım anca net duyuyorum. Sağır mı oldum ben(!) Genişletmek için tıkla... Kulağım gerçekten acıyor şu an. Şaka yapmıyorum.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #32 Prime777 dedi: Konu'yu ben açtım İki tane Konu gereksiz bence. Forum ile ilgili Memes atalım Forum ile ilgili Meme's atalım. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Aynı konudan bir sürü var sizinki de gereksiz.
Prime777 dedi: Konu'yu ben açtım İki tane Konu gereksiz bence. Forum ile ilgili Memes atalım Forum ile ilgili Meme's atalım. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Aynı konudan bir sürü var sizinki de gereksiz.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 8 Mart 2021 #33 ItsAllGoodman dedi: Kulağım gerçekten acıyor şu an. Şaka yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de acıyor. Ben de yapmıyorum. Dediklerim doğru. Anlamadım bir şey ilk.
ItsAllGoodman dedi: Kulağım gerçekten acıyor şu an. Şaka yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de acıyor. Ben de yapmıyorum. Dediklerim doğru. Anlamadım bir şey ilk.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Mart 2021 #34 tahamert123 dedi: Aynı konudan bir sürü var sizinki de gereksiz. Eki Görüntüle 912884 Genişletmek için tıkla... Caps başka, meme başka. Arkadaşın konusundan bayağı kaliteli şeyler çıktı.
tahamert123 dedi: Aynı konudan bir sürü var sizinki de gereksiz. Eki Görüntüle 912884 Genişletmek için tıkla... Caps başka, meme başka. Arkadaşın konusundan bayağı kaliteli şeyler çıktı.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.214 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Mart 2021 #35 Birisi42 dedi: Hocam benim de acıyor. Ben de yapmıyorum. Dediklerim doğru. Anlamadım bir şey ilk. Genişletmek için tıkla... Sonuna (!) koymanızın sebebi ne o zaman?
Birisi42 dedi: Hocam benim de acıyor. Ben de yapmıyorum. Dediklerim doğru. Anlamadım bir şey ilk. Genişletmek için tıkla... Sonuna (!) koymanızın sebebi ne o zaman?
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 8 Mart 2021 #36 kino dedi: /r/arabfunny ve /r/fellowkids yaraşacak seviyede mizah. Facebook yaşlıları en son kırmızı şerit kullanıyordu, 10 yıl geriden geldiklerinden sebep böyle oluyor. komik cemel Watch "komik cemel" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla... D-dostum bu video lanetli.
kino dedi: /r/arabfunny ve /r/fellowkids yaraşacak seviyede mizah. Facebook yaşlıları en son kırmızı şerit kullanıyordu, 10 yıl geriden geldiklerinden sebep böyle oluyor. komik cemel Watch "komik cemel" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla... D-dostum bu video lanetli.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #37 Clarence Morrow dedi: Caps başka, meme başka. Arkadaşın konusundan bayağı kaliteli şeyler çıktı. Genişletmek için tıkla... Madem başka neden bu konuyu ben açtım diyor ?
Clarence Morrow dedi: Caps başka, meme başka. Arkadaşın konusundan bayağı kaliteli şeyler çıktı. Genişletmek için tıkla... Madem başka neden bu konuyu ben açtım diyor ?
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 8 Mart 2021 #38 ItsAllGoodman dedi: Sonuna (!) koymanızın sebebi ne o zaman? Genişletmek için tıkla... ''Sağır mı oldum ben'' cümlesine koymak istedim sadece. Yanlış anlaşılmış sanırım.
ItsAllGoodman dedi: Sonuna (!) koymanızın sebebi ne o zaman? Genişletmek için tıkla... ''Sağır mı oldum ben'' cümlesine koymak istedim sadece. Yanlış anlaşılmış sanırım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.214 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Mart 2021 #39 Birisi42 dedi: ''Sağır mı oldum ben'' cümlesine koymak istedim sadece. Yanlış anlaşılmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, biraz öyle oldu.
Birisi42 dedi: ''Sağır mı oldum ben'' cümlesine koymak istedim sadece. Yanlış anlaşılmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, biraz öyle oldu.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 8 Mart 2021 #40 Bende gülmüyorum, ama işte maksat caps paylaşmak.