Haber okuyayım dedim, çerez kabul ve reddetme uyarısı çıktı. Orada reddet seçeneği varsa reddedebilmeliyim. Ancak sadece kabul etme seçeneği aktif ve tıklanabilir halde. Onun dışında uyarıda başka hiçbir yere tıklanamıyor. Bunu düzeltmenizi rica ederim. Kimse çerezlerinizin tümünü kabul etmek zorunda değil, yasal olarak da uygun olmadığını düşünüyorum bir kabul dayatmasının. Bug olduğunu düşünerek iyimser bakmaya çalışıyorum.
Kullandığınız eklentileri devre dışı bırakıp ve tarayıcı geçmişini çerezler dahil silip tekrar dener misiniz? Olmazsa farklı tarayıcı ile dener misiniz?
Kullandığınız eklentileri devre dışı bırakıp ve tarayıcı geçmişini çerezler dahil silip tekrar dener misiniz? Olmazsa farklı tarayıcı ile dener misiniz?
Herhangi bir eklenti kurulu değil. Firefox tarayıcısına birkaç gün önce geçiş yaptım zaten tertemiz tarayıcı. Tarayıcı geçmişini silmekle uğraşmak istemiyorum şahsen sonra silinen parolaları ve giriş yapılan hesapları yerine koymak çok uzun zaman alıyor. Ama dediğim gibi yeni geçiş yaptım zaten Firefox'a Edge'den.
Google Chrome tarayıcı ile denediğimde ise çerezleri reddedebiliyorum. Sanırım Firefox'ta bir sorun var.