Technopat Cezam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zettacyx rev2.0

Hectopat
Merhaba moderatörler. Geçen ay yani 5 Ağustos'ta sizden 1 günlük ceza aldım. Sorun değildi bekledim ama 6 Eylül'de bitmesi gereken ceza bugün bitti. Sorun benden mi bilmiyorum ama gerçekten kötü bir olay benim için. Önce Technopat'dan hesap açmak aklıma geldi. Technopat'ın hesapları birleştirdiğini bildiğimden VPN ile hesap açmayı denedim ama Mac adresmi değiştirmeyi unutmuşum. Hesabı açtım ama konuyu açamadan hesap kapandı. Sonra Technopad Instagram hesabına özel mesaj attım görmediler. Asım demir gibi moderatörlere özel mesajla ulaşmaya çalıştım olmadı. Sonra Technopat'ın gönderisine yorum yaptım bununla alakalı yine görülmedi. Bu sabahta yaptım yorum galiba bu sabah görüldü. Ceza sisteminiz güzel ama raporlama çok kötü ya da ben bilmiyorum başka yöntem. Tam olarak neler olduğunu açıklarsanız sevinirim. Yaklaşık 5 haftadır bekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam içerikli mesajda sıkıntı reklam değil sıkıntı o reklamdan Technopat'ın para kazanamaması.
Herhangi bir markayı övemiyoruz ki?

Reklam içerikli mesajda sıkıntı reklam değil sıkıntı o reklamdan Technopat'ın para kazanamaması.
Herhangi bir markayı övemiyoruz ki?
Reklam içerikli mesajdan anladığınız bu mu gerçekten? Kendi kanalını, web sitesini, veya satış yaptığı platformu gelip paylaşanlara bu uyarı veriliyor. "Ben MSI ürün aldım ve gerçekten kaliteliydi. Size öneriyorum" demek reklam içerikli mesaj değildir. XXXoyunsatışı.com sitesinden gelip burada tamamıyla reklam içerikli mesajlar yazıp ürününüzü pazarlamanız yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…