redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar son bi kaç gündür Chrome'u kapatıp açtığımda Technopat hesabımdan çıkış yapıldığını görüyorum. Diğer Google, Facebook gibi hesaplarım ise hala açık durumda. Her seferinde giriş yapmaktan sıkıldım neden böyle oluyor?
Arkadaşlar son bi kaç gündür Chrome'u kapatıp açtığımda Technopat hesabımdan çıkış yapıldığını görüyorum. Diğer Google, Facebook gibi hesaplarım ise hala açık durumda. Her seferinde giriş yapmaktan sıkıldım neden böyle oluyor?
Çözüm redcenter 20 Temmuz 2018 kKerem dedi: Adres çubuğunda ki Güvenli yerine tıklayarak çerez kullanımının bu şekilde izin verilmiş olduğuna bakarmısın? Genişletmek için tıkla... Evet aynen bu şekilde izinli. Arkadaşlar temiz Windows 10 64bit 1803 kurulumu yapınca sorun çözüldü. Herkese teşekkürler.
kKerem dedi: Adres çubuğunda ki Güvenli yerine tıklayarak çerez kullanımının bu şekilde izin verilmiş olduğuna bakarmısın? Genişletmek için tıkla... Evet aynen bu şekilde izinli. Arkadaşlar temiz Windows 10 64bit 1803 kurulumu yapınca sorun çözüldü. Herkese teşekkürler.
KS KS redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Temmuz 2018 #11 kKerem dedi: Adres çubuğunda ki Güvenli yerine tıklayarak çerez kullanımının bu şekilde izin verilmiş olduğuna bakarmısın? Genişletmek için tıkla... Evet aynen bu şekilde izinli. Arkadaşlar temiz Windows 10 64bit 1803 kurulumu yapınca sorun çözüldü. Herkese teşekkürler. Son düzenleme: 23 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi Çözüm
kKerem dedi: Adres çubuğunda ki Güvenli yerine tıklayarak çerez kullanımının bu şekilde izin verilmiş olduğuna bakarmısın? Genişletmek için tıkla... Evet aynen bu şekilde izinli. Arkadaşlar temiz Windows 10 64bit 1803 kurulumu yapınca sorun çözüldü. Herkese teşekkürler.