C ClashciAdam Hectopat Katılım 6 Mayıs 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2015 #1 Merhaba, Forumda Clash of clans oynayan kaç kişi var? Ona göre eğer kişi toplayabilirsek oyunda forumun ilk klanını açalım, ne dersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2015
Merhaba, Forumda Clash of clans oynayan kaç kişi var? Ona göre eğer kişi toplayabilirsek oyunda forumun ilk klanını açalım, ne dersiniz?
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2015 #2 Ben oynuyorum, clan açılırsa gerçekten güzel olur.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Mayıs 2015 #3 Ben de oynuyorum ama şahsi hesabımla clana gelemem çünkü arkadaşlarla kurduğumuz clanda yer alıyorum. Ancak yedek bir hesabım var clan açılırsa o hesapla gelebilirim.
Ben de oynuyorum ama şahsi hesabımla clana gelemem çünkü arkadaşlarla kurduğumuz clanda yer alıyorum. Ancak yedek bir hesabım var clan açılırsa o hesapla gelebilirim.