avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 23 Haziran 2022 #1 Az önce sisteme giremedim. Diğer sitelere vs. çok rahat girebilirken siteye girmekte aşırı zorlandım. Sistemde bir çökme falan mı oluştu?
Az önce sisteme giremedim. Diğer sitelere vs. çok rahat girebilirken siteye girmekte aşırı zorlandım. Sistemde bir çökme falan mı oluştu?
Çözüm Recep Baltaş 23 Haziran 2022 Ufak çaplı bir saldırı geldi. Bizden kaynaklı değil sorun. Çözüldü.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 23 Haziran 2022 #11 Ufak çaplı bir saldırı geldi. Bizden kaynaklı değil sorun. Çözüldü. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 23 Haziran 2022 #12 Recep Baltaş dedi: Ufak çaplı bir saldırı geldi. Bizden kaynaklı değil sorun. Çözüldü. Eki Görüntüle 1429031 Genişletmek için tıkla... Bu uygulamanın adı nedir? Çok güzel gözüküyor arayüzü. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ufak çaplı bir saldırı geldi. Bizden kaynaklı değil sorun. Çözüldü. Eki Görüntüle 1429031 Genişletmek için tıkla... Bu uygulamanın adı nedir? Çok güzel gözüküyor arayüzü.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 23 Haziran 2022 #13 Bazen hata alıyorum en fazla 5 dakika içinde düzeliyor kendisi. Artı 0 Eksi
Zollfy Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #14 KURAL BİLMEYEN dedi: Bazen hata alıyorum en fazla 5 dakika içinde düzeliyor kendisi. Genişletmek için tıkla... Şu an bende de tamamen çöktü ana sayfaya giremiyorum sosyalde. Artı 0 Eksi
KURAL BİLMEYEN dedi: Bazen hata alıyorum en fazla 5 dakika içinde düzeliyor kendisi. Genişletmek için tıkla... Şu an bende de tamamen çöktü ana sayfaya giremiyorum sosyalde.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 20 Ağustos 2022 #15 Zollfy dedi: Şu an bende de tamamen çöktü ana sayfaya giremiyorum sosyalde. Genişletmek için tıkla... Düzeldi sıkıntı yok. Olur arada böyle ufak tatsızlıklar. Artı 0 Eksi
Zollfy dedi: Şu an bende de tamamen çöktü ana sayfaya giremiyorum sosyalde. Genişletmek için tıkla... Düzeldi sıkıntı yok. Olur arada böyle ufak tatsızlıklar.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 20 Ağustos 2022 #16 Bruz dedi: Düzeldi sıkıntı yok. Olur arada böyle ufak tatsızlıklar. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam, anasayfaya girilmiyor sadece kategorilere ve konulara girilebiliyor. Sebebini merak ediyorum. Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Düzeldi sıkıntı yok. Olur arada böyle ufak tatsızlıklar. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam, anasayfaya girilmiyor sadece kategorilere ve konulara girilebiliyor. Sebebini merak ediyorum.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 20 Ağustos 2022 #17 262364 dedi: Düzelmedi hocam, anasayfaya girilmiyor sadece kategorilere ve konulara girilebiliyor. Sebebini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Düzelmesi lazım. Çerezleri silin ve DNS kullanıyorsanız flush atın. Artı 0 Eksi
262364 dedi: Düzelmedi hocam, anasayfaya girilmiyor sadece kategorilere ve konulara girilebiliyor. Sebebini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Düzelmesi lazım. Çerezleri silin ve DNS kullanıyorsanız flush atın.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 20 Ağustos 2022 #18 Zollfy dedi: Şu an bende de tamamen çöktü ana sayfaya giremiyorum sosyalde. Genişletmek için tıkla... Bende bir hata alıyordum az önce girerken. Şimdi düzeldi gibi. Sanırım site güncelleniyordu. Artı 0 Eksi
Zollfy dedi: Şu an bende de tamamen çöktü ana sayfaya giremiyorum sosyalde. Genişletmek için tıkla... Bende bir hata alıyordum az önce girerken. Şimdi düzeldi gibi. Sanırım site güncelleniyordu.
CahilSavar Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #19 Recep Baltaş dedi: Ufak çaplı bir saldırı geldi. Bizden kaynaklı değil sorun. Çözüldü. Eki Görüntüle 1429031 Genişletmek için tıkla... Neden Herkes Sizden nefret ediyor? (Kişisel algılamayın, Ekip olarak söylüyorum.) Her ay DDoS yiyorsunuz? Buna nasıl bir önlem alacaksınız? (Şimdiki için demedim, Sık karşılarşılan bir vaka olduğu için dedim.) Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ufak çaplı bir saldırı geldi. Bizden kaynaklı değil sorun. Çözüldü. Eki Görüntüle 1429031 Genişletmek için tıkla... Neden Herkes Sizden nefret ediyor? (Kişisel algılamayın, Ekip olarak söylüyorum.) Her ay DDoS yiyorsunuz? Buna nasıl bir önlem alacaksınız? (Şimdiki için demedim, Sık karşılarşılan bir vaka olduğu için dedim.)
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 20 Ağustos 2022 #20 Bruz dedi: Düzelmesi lazım. Çerezleri silin ve DNS kullanıyorsanız flush atın. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı çerezlerini silince düzeldi dostum eyvallah. CahilSavar dedi: Neden Herkes Sizden nefret ediyor? (Kişisel algılamayın, Ekip olarak söylüyorum.) Her ay DDOS yiyorsunuz? Buna nasıl bir önlem alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Bu bence DDoS değildi, muhtemelen bilerek yapılmış bir bakım çalışmasıydı. Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Düzelmesi lazım. Çerezleri silin ve DNS kullanıyorsanız flush atın. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı çerezlerini silince düzeldi dostum eyvallah. CahilSavar dedi: Neden Herkes Sizden nefret ediyor? (Kişisel algılamayın, Ekip olarak söylüyorum.) Her ay DDOS yiyorsunuz? Buna nasıl bir önlem alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Bu bence DDoS değildi, muhtemelen bilerek yapılmış bir bakım çalışmasıydı.